Antena Căutare

Un băiat dat dispărut în urmă cu 8 ani, când era adolescent, a fost tot timpul acasă cu mama sa. Cum explică poliția cazul bizar

Un băiat care a fost dat dispărut de către mama sa în urmă cu opt ani s-ar fi întors acasă a doua zi după ce a fost anunțată poliția. Cea care i-a dat viață a continuat să mintă autoritățile cu privire la dispariția sa și el a acceptat. Cazul bizar este investigat.

Un băiat dat dispărut în urmă cu 8 ani, când era adolescent, a fost tot timpul acasă cu mama sa. Cum explică poliția cazul bizar Galerie
Un băiat dat dispărut în urmă cu 8 ani când era adolescent, a fost tot timpul acasă cu mama sa. | Shutterstock.com

Un bărbat din Texas dat dispărut în urmă cu opt ani, pe când era adolescent, s-a întors de fapt acasă o zi mai târziu și a fost acolo tot timpul împreună cu mama sa, care a înșelat poliția dând nume false și insistând că a fost plecat în anii de dinaintea descoperirii sale. Acesta a fost găsit în urmă cu o săptămână într-o biserică din Houston, a declarat poliția orașului.

Citește și: Și-a dat dulapul la o parte, însă nu se aștepta să descopere scări secrete. Ce a urmat când a coborât la subsol

Mama lui Farias a decis să mintă poliția că băiatul său este dispărut. El a acceptat

Rudolph "Rudy" Farias IV, în vârstă de 25 de ani, s-a întors acasă pe 8 martie 2015, la o zi după ce a fost dat dispărut, a declarat locotenentul Christopher Zamora într-o conferință de presă. Deși ofițerii din Houston au interacționat de atunci cu Farias și cu mama sa, ambii au furnizat nume și date de naștere false, inducându-i în eroare pe ofițeri, a spus el.

Mama sa "a continuat să înșele poliția, rămânând categorică în privința faptului că Rudy era încă dispărut", a spus el.

Farias s-a întors acum acasă cu mama sa, a declarat joi poliția. CNN a contactat-o pe mama sa pentru a oferi explicații cu privire la situația bizară, însă nu a fost deschisă să vorbească despre subiect arată materialul publicat.

Citește și: Povestea femeii care s-a ambiționat să devină păpușa Barbie la 54 de ani. Are propria cutie pentru păpuși în care îi place să stea

Procurorul "a refuzat orice acuzație în acest moment pentru întocmirea de rapoarte fictive și neidentificare", a declarat Zamora, adăugând: "Ancheta este activă și există noi piste care vin. Vom continua să urmărim aceste piste".

Actualizarea de joi a poliției din Houston vine la o săptămână după ce autoritățile au declarat că Farias a fost găsit dormind în fața unei biserici din estul orașului Houston - și la mai mult de opt ani după ce ar fi dispărut pe 6 martie 2015, potrivit unui pliant al Centrului Texas pentru cei dispăruți. Tânărul, pe atunci în vârstă de 17 ani, a dispărut în timp ce își plimba cei doi câini în nord-vestul orașului Houston, a relatat KHOU, afiliat CNN.

CNN a contactat Centrul din Texas pentru cei dispăruți, care a direcționat întrebările către forțele de ordine.

"După ce anchetatorii au vorbit cu el ieri, s-a descoperit că Rudy s-a întors acasă a doua zi, pe 8 martie 2015", a declarat pe 6 iulie Zamora, dar mama sa, Janie Santana, "a continuat să înșele poliția, rămânând categorică asupra faptului că Rudy era încă dispărut".

Zamora a sugerat că poliția era sceptică cu privire la faptul că Farias era, de fapt, dispărut. De-a lungul anilor, anchetatorii au urmărit diverse piste și ponturi și "au colectat dovezi care să demonstreze că Rudy nu a dispărut în perioada de opt ani", a spus el.

Uneori, alte persoane l-au văzut pe Farias, a indicat Zamora. Dar Santana "a susținut că nepotul ei era persoana pe care prietenii și familia o vedeau venind și plecând", a spus el. "Cu toate acestea, am contestat acest lucru", a adăugat Zamora.

Întrebat dacă Farias s-ar putea confrunta cu acuzații, Zamora a confirmat că este împotriva legii să dai un nume fals ofițerilor atunci când ești reținut, arestat sau când faci un raport pentru poliție și că Farias însuși a făcut acest lucru în cel puțin un caz.

"În acest moment, însă, procurorul districtual a refuzat să accepte acuzații în acest sens până când întreaga investigație nu va fi finalizată", a declarat locotenentul.

Farias este "cu mama sa prin alegere", a declarat Zamora, precizând că are 25 de ani. Poliția a contactat Serviciile de protecție a adulților și l-a pus pe Farias în legătură cu Serviciile pentru victime ale departamentului de poliție.

Aproape 360.000 de rapoarte privind copii dispăruți au fost făcute la FBI în 2022, o cifră care poate include dubluri, potrivit Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați.

Citește și: Toți rămân muți de uimire când află ce meserie are. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi blonda sexy din imagini

Toți rămân muți de uimire când află ce meserie are. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi blonda sexy din imagini... Un bărbat a descoperit o piatră prinsă la geamul din balcon. A spart-o și a descoperit ceva neașteptat. Ce era în bulgăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x