Antena Căutare

Un băiețel de 4 ani a supraviețuit după ce a fost decapitat. Un străin i-a ținut capul lipit de gât

Killian Gonzalez, un băiețel de numai 4 ani, a fost decapitat, în urma unui tragic accident de mașină. Copilul a reușit să supraviețuiască mulțumită unei femei care a ajuns prima la fața locului. 

Killian Gonzalez, un băiețel de numai 4 ani, a fost decapitat, în urma unui tragic accident de mașină. Copilul a reușit să supraviețuiască mulțumită unei femei care a ajuns prima la fața locului, scrie metro.co.uk.

Leah Woodward i-a ținut capul perfect nemișcat, după ce a fost separat de coloană. În mod normal, orice persoană ar fi murit pe loc sau ar fi rămas paralizată. Momentan, acesta se află la spital, unde se recuperează.

"Mi-a salvat copilul. Mi l-a adus înapoi", a declarat Brandy, mama celui mic, pentru ABC 7.

Femeia a fost, de asemenea, grav rănită. Accidentul a avut loc după ce mașina familiei Gonzales a derapat, izbindu-se de un alt autoturism.

Salvatoarea micuțului se afla chiar în spatele mașini și a fost prima care a ajuns la fața locului.

"Am incercat sa rămân calmă, dar în sinea mea eram panicată și mă gandeam ca nu știu ce să fac. An trait cel mai greu sentiment, neștiind cum pot să ajut", a povestit această.

Poți să faci și tu asta. Cum poți comprima o noapte de somn în câteva ore... Un căpitan de aeronavă a făcut public un clip spectaculos! Ce văd piloții în momentul aterizării avionului! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x