Antena Căutare

Un bărbat a primit șocul vieții lui atunci când a fost orbit de blițul camerei de bord a mașinii pe care voia sa o jefuiască - VIDEO

Bărbatul în cauză se plimba în jurul unei parcări rezidențiale din Beaverton, Oregon, în căutarea mașinilor deblocate. A fost însoțit de alte persoane, care nu au fost capturate de camera de bord. 

Bărbatul în cauză se plimba în jurul unei parcări rezidențiale din Beaverton, Oregon, în căutarea mașinilor deblocate. A fost însoțit de alte persoane, care nu au fost capturate de camera de bord.

La doar 10 secunde de la intrarea în mașina unui rezident, bărbatul a declanșat Owlcam-ul mașinii, un dispozitiv activat în mișcare care începe să înregistreze fără nicio lumină. Odată ce blițul a pornit, camera a surprins expresia panicată a hoțului cu o claritate perfectă.

Un bărbat a primit șocul vieții lui atunci când a fost orbit de blițul camerei de bord a mașinii pe care voia sa o jefuiască - VIDEO

Ei spun că o poză spune o mie de cuvinte, iar această înregistrare spune cu siguranță o poveste. Vedem mai întâi șocul bărbatului, când lumina strălucitoare inundă vehiculul întunecat, care se escaladează rapid la teroare, în timp ce își dă seama că se uită direct în tabloul de bord.

Bărbatul se îndepărtează apoi de vehicul cu viteza luminii, fugind de la locul faptei, fără să fi furat mai mult de un odorizant cu miros de pin.

Proprietarul mașinii a descoperit că fusese jefuit după ce vecinul ei a alertat-o ​​după ce a descoperit că ușa mașinii a fost lăsată deschisă. După ce a verificat notificările Owlcam, femeia și-a dat seama că a capturat imagini cu hoțul, pe care apoi le-a predat poliției.

Un bărbat a primit șocul vieții lui atunci când a fost orbit de blițul camerei de bord a mașinii pe care voia sa o jefuiască - VIDEO

Proprietarul mașinii a ales să rămână anonim. Cu toate acestea, a vorbit despre incident în timpul unui interviu acordat pentru ABC7, descriind camera de bord ca fiind „în valoare de fiecare banut”.

„Nu lipsea nimic, dar puteai vedea că cineva trecuse prin mașina mea. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă uit la notificările mele și m-am dus: „Am o poză cu tipul care a intrat în mașina noastră!”, a declarat femeia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O tânără de 19 ani a făcut un pariu cu mama ei și și-a făcut un tatuaj ciudat: „M-a lăudat că sunt așa curajoasă”... Femeie moartă la câteva secunde după selfie! Partenerul a privit cu groază întreaga scenă horror: „Parcă a durat o veșni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x