Antena Căutare

Un bărbat a urcat cu prietenii pe Vf. Moldoveanu cu bagaje și boxă din care răsună manele. Reacția Salvamontului: ”Să nu vă mirați când situații penibile sfârșesc urât”

Sute de persoane au urcat, la sfârșitul săptămânii, pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România, iar printre acestea s-a aflat și un bărbat care asculta manele la maximum. 

Un bărbat a urcat cu prietenii pe Vf. Moldoveanu cu bagaje și boxă din care răsună manele. Reacția Salvamontului: ”Să nu vă mirați când situații penibile sfârșesc urât”
Un bărbat a urcat pe Vf. Moldoveanu cu bagaje și boxă din care răsună manele. Reacția Salvamontului: ”Să nu vă mirați când situații penibile sfârșesc urât” | Captură Facebook

Imaginile uimitoare au fost făcute publice pe Facebook, de către salvamontiștii din Argeș. În videoclipul care a devenit rapid viral se poate vedea cum bărbatul merge pe jos, cu un troler în mână din care cântă manele. În spatele lui, se află familia acestuia, care era încărcată de bagaje.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Turism de munte in mileniul trei. Mirajul vârfului Moldoveanu, împins până la ridicol.Domnul cu trolerul a plecat de la Balea Lac spre Moldoveanu, așa cum îl vedeți, ca la aeroport! Familia cu „MP3-playerul gigant” era sub Budurii Văii Rele, cu gânduri mari…Ne gândeam să ridiculizăm momentele, dar… no comment… Să nu vă mirați când auziți povestite situații penibile, care au sfârșit urât”, scriu salvamontiștii pe Facebook.

Aglomerație pe Vârful Moldoveanu, la sfârșitul săptămânii

Sute de iubitori ai muntelui s-au înghesuit la propriu în weekend pe potecile înguste care urcă spre Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România, 2.544 m.

Imaginile au făcut senzație pe internet, iar în cadrul acestora se poate vedea cum turiștii se așteaptă unii pe alții în drum spre vârf, unde accesul este mai dificil.

Este sănătoasă și are o familie, dar vrea să fie ucisă legal! O bunică de 76 de ani a explicat de ce vrea să moară: „Am ... Cazul care i-a uimit pe medici. Un bărbat s-a vindecat de coronavirus după 110 zile petrecute în spital: ”Este uimitor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x