Antena Căutare

Un bărbat a văzut ceva mișcându-se în tufișuri și când s-a apropiat a chemat de urgență ajutoare. Ce a descoperit

Poticnindu-se printre tufișuri și noroi, un mic animal a încercat în zadar să-și dea seama încotro se duce. Asta pentru că micuțul și-a băgat capul într-un borcan. Din fericire pentru el, un bărbat l-a văzut și și-a dat seama că ceva este în neregulă.

Poticnindu-se printre ramuri și noroi, un mic animal a încercat în zadar să-și dea seama încotro se duce. Asta pentru că micuțul și-a băgat capul într-un borcan. Din fericire pentru el, un bărbat l-a văzut și și-a dat seama că ceva este în neregulă.

Shutterstock.com

„Nu sunt sigur dacă a știut exact la ce se uita la început”, a declarat Zak Mertz, CEO New England Wildlife Center, pentru The Dodo.

Bărbatul care a văzut animalul ce se chinuia și-a dat seama, în cele din urmă, că era vorba despre un raton care băgase capul în borcan pentru o gustare gustoasă și ajunsese într-o situație neplăcută.

Citește și: Cazul bizar al unei mirese care și-a văzut fiica decedată în fotografiile de la nuntă. Ce a descoperit

Salvatorii au reușit să ajute ratonul

Din fericire, membrii echipei de salvare a New England Wildlife Center au mai văzut asta înainte. „Știam că trebuie să facem ceva. Se pare că și un raton care are un borcan pe cap este încă destul de evaziv.”, a spus Mertz.

Echipa de salvare a lucrat pentru a localiza ratonul până și-au dat seama unde se află. Folosind hrana pentru pisici ca momeală, echipa l-a ademenit pe ratonul flămând din vizuina lui.

Când animalul a ieșit afară din ascunzătoare, echipa a folosit un instrument pentru a-i smulge rapid borcanul de pe cap.

Citește și: Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit internetul

Un medic veterinar, aflat la fața locului, a confirmat că ratonul nu a suferit răni și că se poate întoarce în siguranță la viața lui în sălbăticie. Membrii echipei au fost încântați că povestea acestuia a avut un final fericit. Animalul, care s-a întors în siguranța vizuinii sale, a fost la fel de bucuros.

Pentru a preveni astfel de situații în viitor, Mertz îi îndeamnă pe membrii comunității să-și lege strâns coșurile de gunoi și să pună capacele la recipiente înainte de a le arunca la gunoi.

Citește și: O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva!

Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit ... Mama unor gemeni a apelat la poliție pentru că nu putea să-i deosebească. Cum arată copiii: „A fost o nebunie”...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x