Antena Căutare

O tânără privea pozele din vacanță, dar când s-a uitat atent a văzut ceva neașteptat pe fundal. Ce a descoperit

O tânără a vrut să revadă pozele și filmulețele dintr-o vacanță, dar nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce apare în imagini, de fapt.

femeie facundu-si poze in vacanta Galerie
Femeia a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte și a dezvăluit ce apărea în pozele sale, de fapt | sursa foto: Profimedia

Femeia a decs într-o zi să îi arate iubitului său fotografii și filmări dintr-o vacanță în care fusese cu ceva timp în urmă, dar când a privit mai atent a făcut o descoperire neașteptată, ce a lăsat-o fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Când a vrut să-i arate iubitului său imagini dintr-o vacanță, o tânără a făcut o descoperire neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Anyssa Martinez în vârstă de 22 de ani. În 2022, ea l-a cunoscut pe Nathan Hatton pe Instagram și, în scurt timp, între cei doi s-a născut o frumoasă prietenie. Și fiindcă păreau să se înțeleagă de minune, Anyssa și tânărul în vârstă de 28 de ani au decis să formeze un cuplu. La șase luni după asta, cei doi au făcut o descoperire complet neașteptată, ce i-a lăsat pe amândoi fără cuvinte.

Citește și: O tânără îmbrăcată sumar a fost abordată de un paznic pe motiv că e indecent îmbrăcată. Ceea ce a urmat e complet neașteptat

Era o zi ca oricare alta atunci când femeia a decis să revadă pozele și filmările dintr-o vacanță petrecută cu familia în 2019, la un celebru parc de distracții. Chiar în timp ce îi arăta iubitului său imaginile, aceasta a făcut o descoperire neașteptată, ce a lăsat-o fără cuvinte.

Acesta a fost momentul în care Anyssa Martinez și-a dat seama că ea își întâlnise iubitul, pur întâmplător, cu mult timp înainte de a-l cunoaște.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul apărea în filmările și pozele sale, costumat într-un celebru perosnaj de desene animale, defilând la o paradă din cadrul parcului de distracții unde lucra și pe care tânăra îl vizita cu familia la momentul respective.

Citește și: O tânără se pregătea de nuntă atunci când a descoperit ce „secret” ascundea logodnicul său în calculator

„Nu credeam cu adevărat că îmi voi întâlni Prințul, dar Nathan a reușit să îmi depășească toate așteptările și planurile pe care mi le imaginasem. Mă plictiseam într-o zi și am decis să revăd amintirile de la parcul de distracții și efectiv l-am văzut pe fundal. Nu mi-a venit să cred că am descoperit asta. I-am arătat și lui Nathan și a fost foarte surprins”, a dezvăluit Anyssa, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală și muți dintre internauți au fost de părere că dragostea are căi surprinzătoare uneori și că cei doi chiar sunt meniți unul pentru altul.

O femeie se simțea obosită și avea vânătăi pe corp, dar medicii i-au dat vestea ce i-a schimbat viața. Ce avea, de fapt... O fetiță a ajuns la spital cu simptome de răceală și medicii i-au pus un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt, micuța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x