Antena Căutare

Un bărbat a săpat în grădină și a pregătit ceva neașteptat pentru soția sa. Vecinii au fost uluiți când au văzut totul

Un bărbat s-a apucat să sape în grădină și să pună la cale ceva complet neașteptat pentru soția lui. Când au văzut ce a putut face omul în curtea lui, vecinii s-au minunat din plin.

James Gage si sotia lui Galerie
James Gage i-a uimit pe toți cu ceea ce a amenajat în grădina casei sale | sursa foto: Profimedia

Un tânăr a decis să facă ceva cu totul și cu totul ieșit din comun pentru soția sa, așa că s-a apucat să sape în grădină și să amenajeze totul după un plan bine pus la punct. Când totul a fost gata, chiar și vecinii au fost uluiți când au văzut ce a putut face bărbatul, chiar în curtea casei sale.

Vecinii s-au mirat când au văzut ce a făcut un bărbat chiar în curtea casei sale ca să își surprindă soția

Aceasta este incredibila poveste a lui James Gage, un tânăr în vârstă de 26 de ani din Omaha, Nebraska (Statele Unite ale Americii). Bărbatul s-a săturat de obișnuitele cadouri și a decis să spargă tiparele și să o surprindă cu ceva ieșit din comun. Știind cât de mult îi place să meargă la patinoar, James Gage s-a documentat intens, apoi s-a apucat să sape în grădină și să muncească. După multe ore de treabă și efort, ideea sa a prins viață în cel mai surprinzător mod posibil.

Citește și: Doi soți au găsit o cutie ruginită în curtea casei. Peste ce comoară au dat când au deschis-o și ce poveste uluitoare au aflat

Practic, americanul a reușit să facă pentru soția sa o surpriză de zile mari: un ring perfect pentru patinat, chiar în grădina familiei. Când au văzut ce a putut face tânărul chiar în curtea casei sale, chiar și vecinii s-au mirat și au venit să vadă minunea cu ochii lor. Cu siguranță nu vezi în fiecare zi așa ceva. În general, oameni optează pentru piscine, decorațiuni de grădină sau loc de făcut grătar, așa că un patinoar chiar este ceva ieșit din comun.

Așa cum era de așteptat, Brittney, soția bărbatului, a fost mai mult decât încântată de surpriza pregătită de partenerul său de viață.

„Patinatul pe gheață a fost mereu una dintre activitățile mele preferate, însă am crescut în Southern California, un loc unde patinoarele exterioare nu există, din cauza căldurii. Când eu și cu soțul meu ne-am mutat în Midwest, într-o zi i-am spus cât de frumos ar fi să avem în curtea casei un patinoar doar pentru noi. Și soțul meu a făcut totul ca acest vis să devină realitate. Chiar a fost unul dintre cele mai romantice gesturi făcute vreodată”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la metro.co.uk.

Citește și: Un cuplu a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte. La renovare au găsit o cameră „secretă” cu ceva bizar înăuntru

Vecinii au fost și ei uimiți de ceea ce au descoperit în curtea cuplului. Tinerii au pozat totul și au publicat imaginile pe internet, acestea devenind imediat virale și adunând reacții de la internauți din întreaga lume.

La ce se referă inscripția “juice 100%” de pe cutiile de suc. Ai vazut-o de multe ori și ai crezut că e vorba despre suc... Un bărbat a vrut să renoveze subsolul casei, dar a găsit sub podea o comoară de neimaginat! Peste ce a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x