Antena Căutare

Un bărbat din China a plecat cu TIR-ul, fără roți, pe autostradă. Polițiștii și-au pus mâinile în cap, când l-au oprit

Este cazul unui șofer chinez, prins pe autostradă cu TIR-ul aproape pe "butuci", în timp ce se deplasa pe autostrada. Sprea marea uimire a autorităților, autotrenul nu avea roți. Nici nu mai încape îndoială cât de iresponsabilii sunt unii participanți la trafic. În orice moment ar fi putut avea loc o tragedie.

Este cazul unui șofer chinez, prins pe autostradă cu TIR-ul aproape pe "butuci", în timp ce se deplasa pe autostrada. Sprea marea uimire a autorităților, autotrenul nu avea roți.

Nici nu mai încape îndoiala cât de iresponsabili sunt unii participanți la trafic. În orice moment ar fi putut avea loc o tragedie.

Un polițist din China, de la o poartă de acces situată în Jiangxi, a rămas șocat după ce l-a oprit pe acest șofer. Potrivit Daily Mail, triul nu avea cele două roți din față, dar pe șofer nu părea să îl deranjeze.

Tânărul a spus că a luat această decizie din cauza banilor. L-ar fi costat ceva să repare mașina, acel pericol public. Polițistul care l-a tras la răspundere a declarat că nu au mai văzut așa ceva, în cei zece ani de activitate.

Incredibil este cum putea bărbatul să frâneze sau să schimbe direcția, în lipsa celor două roți din față care au acest rol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Temperatura globală a înregistrat noi recorduri. Situația climei este alarmantă: "Totul se schimbă!", susțin e... Galerie Foto interzisă cardiacilor! Daphne Joy, fosta iubită a lui 50 Cent, ridică gradele în termometru. Costumul de ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x