Antena Căutare

Un barbat din Craiova si-a facut vila. La bloc!

Desi locuieste la oras, asta nu l-a impiedicat pe un barbat din Craiova sa-si faca vila. In bloc. Omul a cumparat doua apartamente suprapuse, la parter si etajul 1, apoi si-a facut curte cu terasa. Sa fie frumos, zicea el. Asta pana azi, cand s-a pomenit la poarta cu excavatorul venit sa-i darame constructia.

Proprietarul constructiei a privit neputincios in timp ce angajatii primariei si buldozerele au daramat ceea ce omul cladise in ultimii 10 ani. O terasa cu turnulete si arcade, pe care vara aseza ghivecele cu muscate, cum a vazut el la curte.

“Am trei camere si am mai facut una. Deci patru si terasa afara, ca am fost si eu afara, sunt si artist”, a spus omul. Fiica sa il sustine: “Tata si-a dorit pentru ca intotdeauna la noi vin personalitati, vin oameni de la Filarmonica. Noi lucram la Filarmonica si vin in vizita. Am zis sa avem si noi ceva frumos”.

Una peste alta, fara sa tina cont ca locuieste la bloc, domnul Alexandru si-a amenajat si o gradina cu gard viu, fantana, gratar si pitici pe langa. Iar la intrare si-a pastrat loc de parcare. Ar fi o singura problema. Nu avea autorizatie sa faca asta. Acum, omul spune ca a facut totul si pentru vecini: sa-si mai bucure ochiul.

Barbatul recunoaste ca a cerut autorizatie de la primarie dar, cum era si normal, n-a primit. Ba chiar reprezentantii institutiei i-au dat pana acum doua amenzi a cate 2.000 de lei si l-au somat sa dea jos constructia.

“Acum suntem pusi in postura sa lucram cu mare atentie pentru ca e posibil sa fi afectat structura de rezistenta a blocului”, spune Radu Preda, director la Regia Domeniului Public Craiova.

Ornamentele de gradina au fost depozitate deocamdata la primarie dar proprietarul si le poate lua oricand. Asta daca plateste transportul.

Surpriza din tigaie! Oul Matrioska a spart toate recordurile... Cel mai geros sat din lume: record de temperatura, -71 grade Celsius!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x