Antena Căutare

Un bărbat norocos! S-a trezit cu 122.000 de lire sterline în cont și a sunat la bancă. Răspunsul l-a uluit

Bărbatul avea doar 1 liră sterlină în cont când a mers la culcare și s-a trezit cu 122.000 de lire sterline.

colaj cu maini care tin un telefon in mana si un barbat care se uita pe telefon
Bărbatul s-a trezit și a găsit în cpntul bancar 125.000 lire | Shutterstock

Urslaan Khan are 41 de ani și este din Poplar, o zonă din estul Londrei. Acesta a rămas șocat când s-a trezit și a găsit în contul bancar 122.000 de lire sterline. Bărbatul se culcase știind că mai are în cont doar 1 liră sterlină și a rămas fără cuvinte a doua zi dimineața când și-a verificat contul.

Urslaan a luat imediat legătura cu Gatehouse Bank, aducându-le la cunoștință funcționarilor respectivi că s-a comis o greșeală.

S-a trezit cu 122.000 de lire sterline în cont și a sunat la bancă. Răspunsul l-a uluit

Răspunsul acestora l-a lăsat perplex. I-au spus că banii îi aparțin. Englezul nu și-a mai încăput în piele de fericire.

Citește și: Ce se întâmplă cu bancnotele arse. Răspuns chiar de la Banca Națională, la care poate schimba oricine banii deteriorați

Cu toate acestea, banca și-a dat seama de greșeala făcută și l-a rugat să înapoieze banii. Însă pentru 24 de ore, Urslaan Khan a fost un bărbat deosebit de bogat.

Potrivit DailyMail, acesta a declarat uimit că: „Aveam 1 liră sterlină în contul de economii. Aveam setat în prealabil să mi se transfere automat din acel cont în contul curent 200 de lire sterline. Însă nu aveam suma necesară.

Citește și: Un bărbat a primit în cont, din greșeală, 6 milioane de euro, iar Banca și-a dat seama după câteva luni. Ce s-a întâmplat cu banii

Astfel că, atunci când s-a făcut transferul am intrat să verific și am că apărea 120.000 de lire sterline. Nu doar că mi-au transferat respectiva sumă de bani în cont, dar au și permis să o transfer în contul meu de la banca Barclays.”

Citește și: Un bărbat a câștigat de trei ori la Loto cu aceeași combinație de numere! Totul în mai puțin de un an

Norocosul englez este de părere că suma respectivă trebuia trimisă unui alt client al băncii, care avea cu siguranță cel puțin două conturi deschise acolo.

„După câte se pare, această persoană pesemne că are două conturi - contul A și B. Este posibil ca banca să fi transferat suma din contul A în contul B. Undeva pe drum suma a aterizat în contul meu - contul Z”, spune el.

Citește și: (P) De ce să optezi pentru un credit IFN pentru persoane juridice și nu prin bancă?

Cum s-a finalizat întreaga situație

Urslaan a restituit banii după discuția cu reprezentanții băncii respective. Acasta a mărturisit că: „Aș fi fost asigurat pe viață dacă i-aș fi păstrat. Dar, dacă i-aș fi păstrat, n-aș fi spun nimănui!”
Bărbatul a mai adăugat faptul că: „Am luat inițiativă și i-am sunat să le spun. M-au lăsat în așteptare de trei ori și m-au asigurat că nu am de ce să-mi fac griji.

Le-a luat 24 de ore să-și dea seama de greșeala comisă. În tot acest timp i-aș fi putut transfera într-un cont de la o altă bancă. N-am cerut eu transferul respectiv, m-am trezit cu banii în cont.”

Citește și: Cum arată noile bancnote cu chipul Regelui Charles al III-lea. Primele imagini făcute publice de Banca Angliei

În ciuda interesului stârnit în presă, reprezentanții Gatehouse Bank au declarat că nu pot comenta despre conturile clienților care sunt persoane fizice.

Veteranul Ioan Loghin și-a recăpătat vederea după 75 de ani de trai cu sechelele războiului. Prin ce a trecut bărbatul d... O femeie a născut șase bebeluși în zece minute. Cazul extrem de rar a uluit o comunitate întreagă de medici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x