Căutare Live

O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea

 O femeie și-a cumpărat un sandviș dintr-un supermarket, dar la scurt timp după ce s-a apucat de mâncat a făcut o descoperire ce lăsat-o fără cuvinte.

Când a deschis sandvișul, femeia a avut parte de o surpriză de proporții

sursa foto: Profimedia

Faye Wood din Nottingham (Marea Britanie), asistentă medicală la spitalul Queen's Medical Centre din Nottingham, a simțit că I se face foame și, fiindcă era pe fugă, a intrat într-un supermarket de unde și-a cumpărat un sandviș.

A apucat să ia doar câteva guri atunci când a făcut o descoperire ce i-a dat fiori și a lăsat-o fără cuvinte. Femeia a pus mâna pe telefon și a pozat totul, iar imaginile au devenit virale.

O femeie și-a cumpărat un sandviș dintr-un supermarket, dar a avut o surpriză de proporții când l-a desfăcut

Asistenta medicală în vârstă de 27 de ani nu s-a gândit că un simplu sandviș cumpărat dintr-un supermarket o va lăsa cu un sentiment atât de neplăcut. Era seară, în jurul orei șapte, așa că femeia s-a dus la raionul de produse aflate la reducere. A plătit și s-a dus acasă.

Citește și: Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat

Odată ajunsă acasă, britanica a mâncat o parte din sandviș, apoi restul l-a pus la frigider. Jumătate de oră mai târziu, când a vrut să continue să mănânce, aceasta a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte: înăuntru se afla o omidă verde, de dimensiuni considerabile.

„Copilul meu în vârstă de doi ani a vrut să guste din sandviș, dar când m-am uitat mai atent am văzut ce conținea, de fapt! Nu am mai avut niciodată o astfel de problemă, am fost mai mult decât șocată. Nu am să mai cumpăr niciodată sandvișuri de la supermarket! Când ai fost la serviciu toată ziua și termini tura la ora șapte seara în mod cert nu vrei să gătești, doar vrei să îți cumperi o gustare. Cumpăr des sandvișuri, dar nu am avut vreodată probleme. Așa ceva este inadmisibil. Nu mai cumpăr așa ceva din supermarketuri, am rămas fără cuvinte, cu siguranță nu voi uita prea curând așa ceva”, a dezvăluit britanica, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

Citește și: O femeie a cumpărat un dulap vechi second hand și a trăit o surpriză uriașă! Peste ce a dat când a deschis sertarul

Femeia a pozat cu ajutorul telefonului mobil omida găsită în sandviș și a făcut publice imaginile, iar internauții au reacționat imediat. Aceasta a explicat faptul că nu o deranjează suma plătită, ci doar a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru alții, să fie atenție la ce cumpără, dar și pentru producători, ca să fie mai atenți la ceea ce vând.

Femeia care s-a căsătorit cu un copac. Ce spune despre relația bizară... Un bebeluș prematur s-a născut având doar 425 de grame și mama l-a comparat cu un biscuit. Imaginile sunt virale...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x