Antena Căutare

Uluitor! Și-a găsit tatăl oale și ulcele, sub casa în care a copilărit, la 57 de ani după dispariția lui

Un bărbat din Long Island a găsit rămășițele tatălui său sub casa în care a crescut, la 57 de ani după ce acesta a dispărut, în circumstanțe misterioase.

Un bărbat din Long Island a găsit rămășițele tatălui său sub casa în care a crescut, la 57 de ani după ce acesta a dispărut, în circumstanțe misterioase.

Geirge Carroll, un veteran al Războiului Coreean, a dispărut fără urmă în anul 1961, la șase ani după ce s-a mutat într-o casă alături de soția lui și de cei patru copii ai lor, în satul Lake Grove din Long Island, insulă situată în statul american New York.

Fiul lui, Mike Carroll, acum în vârstă de 57 de ani, a spus că mama lui, Dorothy, i-a oferit o explicație plină de ambiguitate despre cum tatăl lui a plecat pur și simplu de acasă într-o zi, ca „să facă ceva”, și nu s-a mai întors niciodată.

George Carroll a dispărut când Michael (Mike), mezinul familiei, avea vârsta de 8 opt luni, iar frații lui aveau 5, 7, resperctiv 9 ani.

Bărbatul ar fi fost îngropat în subsolul casei, unde soția lui a continuat să trăiască, până în anii 1990.

„În sinea mea, întotdeauna m-am gândit că voi găsi rămășițele tatălui meu undeva în subsolul casei”, a spus Mike Carroll, care, după moartea mamei lui, în 1998, a moștenit casa copilăriei, alături de frații lui.

În cazul în care se va demonstra că rămășițele îi aparțin tatălui său, Mike Carroll spune că ar avea o idee despre cine ar fi vinovat, dar că acea persoană a murit în urmă cu mult timp.

Autoritățile nu au găsit niciun document care să arate că George Carroll a fost dat dispărut vreodată.

Fratele mai mare a lui Mike Carroll, Steven, a spus că este sigur că acele rămășițe îi aparțin tatălui său pierdut.

„Mă bucur mult că tatăl meu este eliberat din acea gaură”, a spus el, precizând că vrea să îl înmormânteze la un cimitir pentru militari. „Era soldat, vreau să primească ceea ce merită”, a adăugat el.

Pe rămășițele de om va fi efectuat un test de ADN, iar un medic legist va stabili cauza morții.

E oficial! Un ASTEROID cu o formă bizară va trece foarte aproape de Pământ în scurt timp! Ce impact are asupra noastră... Bărbatul responsabil de curățenie a trăit un ȘOC în școală! Ce au făcut elevii (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x