Antena Căutare

Un bărbat și-a strecurat câinele în spital, într-un geamantan, pentru a-i indeplini ultima dorință soției sale. Și acum, când îl vede, animalul încă speră că urmează să o vadă pe mămica lui

Mai avea foarte puţin de trăit, lucru ce l-a determinat pe soțul ei să îi aducă prietenul în spital pentru o ultimă joacă. Deoarece era interzisă prezența animalelor în incinta clădirii, omul a găsit o soluţie, pentru a o face fericită pe soţia sa, în puţinul timp care îi mai rămăsese. A pus câinele într-un geamantan, reușind astfel să îl strecoare în rezerva ei.

Legătura dintre animale și stăpânii lor a fost dintotdeauna specială, chiar și în pragul morții. Acesta este și cazul unei femei aflate pe moarte, a cărei ultimă dorință a fost să-ți redadă câinele.Aceasta era internată în spital, unde a aflat şi vestea teribilă, din partea medicilor.

Mai avea foarte puţin de trăit, lucru ce l-a determinat pe soțul ei să îi aducă prietenul în spital pentru o ultimă joacă. Deoarece era interzisă prezența animalelor în incinta clădirii, omul a găsit o soluţie, pentru a o face fericită pe soţia sa, în puţinul timp care îi mai rămăsese. A pus câinele într-un geamantan, reușind astfel să îl strecoare în rezerva ei.

Prognosticul nu era bun. Putea vorbi, însă nu se mai putea hrăni. Într-un moment în care a reuşit să scoată câteva cuvinte, m-a convins să îi aduc pe furiş câinele în cameră, pentru a o vedea", povesteşte bărbatul.

Câinele celor doi era un Ciobănesc Australian de peste 20 de kilograme, aşa că soţul femeii a fost nevoit să îl ascundă într-un geamantan mare, pentru a reuşi să intre în spital, fără să fie tras la răspundere de cadrele medicale.

Omul a încercat să îşi instruiască bine animalul, povestindu-i că, în condiţiile date, nu vor putea petrece foarte mult timp acolo şi că o va putea vedea şi data viitoare pe mămica lui, fiindu-i teamă că acesta va începe să latre, desconspirându-i.

Dar spre surprinderea lui, animalul a stat liniştit pe tot parcursul "călătoriei". Pentru a nu trezi bănuieli, bărbatul i-a minţit pe angajații spitalului, spunând că îi duce câteva haine soţiei.

"Când am intrat în cameră, soţia mea dormea. Am deschis valiza şi câinele a sărit imediat, direct în pat, strecurându-se uşor la pieptul ei, cu grijă, fără să îi smulgă firele. S-a aşezat în aşa fel încât să o poată privi direct în ochi. Timp de 20 minute, a stat nemişcat, aşteptând să se trezească".

Animalul parcă înţelegea prin ce trece stăpâna lui, având grijă să nu o deranjeze sau să fie desconspirați. Misiunea a fost un succes, bărbatul reuşind să îi aducă pe cei doi împreună.

Cum s-a trezit, a început să o lingă, scâncind uşor, ca şi cum ar fi ştiut că, dacă ar fi lătrat, tot planul s-ar fi dus pe apa Sâmbetei. Soţia mea l-a ţinut în braţe timp de o oră, zâmbind neîncetat. Din păcate, am fost descoperiţi de o asistentă, care a fost atât de impresionată, încât a promis că ne va păstra secretul", povestește acesta.

După doar câteva zile, femeia s-a stins. Îndeplinindu-i ultima dorinţă, bărbatul şi câinele au rămas, pentru totdeauna, cu amintirea acelui moment petrecut împreună, care le reapare în minte de fiecare dată când privesc valiza. Şi acum, când omul o mai foloseşte, câinele crede că urmează să meargă în vizită la mămica lui.

A făcut o plângere către stat şi a primit o GARĂ şi un TREN! Cazul indianului face înconjurul lumii... Sirenele chiar există și merg la școală! Cum arată locul ce promite curioșilor senzații speciale?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x