Antena Căutare

Un bătrân în vârstă de 93 de ani a reușit să traverseze Statele Unite alergând. "Îmi doream să nu se termine"

Un bătrân în vârstă de 93 de ani a reușit o performanță incredibilă. Bărbatul, veteran de război, a reușit să traverseze Statele Unite, alergând 4.000 de kilometri, în aproape trei ani.

Un bătrân în vârstă de 93 de ani a reușit o performanță incredibilă. Bărbatul, veteran de război, a reușit să traverseze Statele Unite, alergând 4.000 de kilometri, în aproape trei ani.

Ernie Andrus a pornit la drum în octombrie 2013, din San Diego. În ciuda vârstei sale înaintate, veteranul a reușit să ducă planul la bun sfârșit, și în doi ani și zece luni a ajuns la destinație – pe insula St. Simon, din statul Geordia.

“Este minunat! Mă bucur că am terminat și mi-am atins țelul, dar îmi doream să nu se termine”, a declarat bărbatul la sosire.

Înainte să plece la drum, bărbatul și-a vândut toate proprietățile, inclusiv locuința sa din California, pentru a face rost de bani pentru călătorie.

Cu ocazia acestei curse speciale, el a vrut să strângă bani pentru recondiționarea unei ambarcațiuni folosită de Aliați în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, chiar el fiind medic pe o navă similară. El vrea să repare nava din Indiana și să o restituie Franței până în 2019, când se vor împlini 75 de ani de la Debarcarea din Normandia.

Momentul în care un tânăr sare cu coarda elastică și realizează că şi-a pierdut smartphone-ul - VIDEO... Caz de Cartea Recordurilor! O femeie susţine că este însărcinată în 17 luni și nu poate naște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x