Antena Căutare

Un bebeluș vede, pentru prima dată, chipul mamei. Reacția lui este de neprețuit, în momentul în care i se pun ochelarii. Nu te poți abține să nu plângi!

Emil, un bebeluş din Danemarca, primeşte o perche de ochelari din partea mamei sale și reuşeşte să vadă, pentru prima dată. 

Emil, un bebeluş din Danemarca, primeşte o perche de ochelari din partea mamei sale și reuşeşte să vadă, pentru prima dată.

Însă chipul femeii stârneşte pe faţa celui mic o reacţie de nepreţuit. Pur şi simplu te lasă fără cuvinte. Dacă până acum putea doar să o audă, de acum, cel mic o poate privi pe cea care i-a dat viaţă şi care-i va sta alături toată viaţa.

Momentul este extrem de emoţionant, iar bucuria celui mic şi a părinţilor nu poate fi comparată cu nimic în lumea aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă poți rezolva această PROBLEMĂ, chiar ești un geniu! Unul din zece de oameni reușește să facă LEGĂTURA între ecuații... Curioșii de pe internet se uită și încearcă să își dea seama ce ține această femeie în palmă! Tu te-ai convins?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x