Antena Căutare

Un cântăreț celebru a lăsat cinci femei însărcinate în același timp. Cum au reacționat tinerele

Un bărbat va deveni tată a cinci bebeluși în foarte scurt timp. Aceștia vor avea însă mame diferite. El a dat o petrecere în cinstea viitorilor săi copii.

profil de femei gravide îmbrăcate în rochii Galerie
Un tânăr de 22 de ani va deveni tată a cinci copii cu cinci femei diferite | Shutterstock

Un cântăreț celebru va deveni tată a cinci copii. Vestea a stârnit controverse după ce a mărturisit că sunt mame diferite.

Un cântăreț celebru a lăsat cinci femei însărcinate în același timp. Cum au reacționat tinerele

Zeddy Will, în vârstă de 22 de ani, a lăsat însărcinate cinci femei în același timp. Acestea vor aduce pe lume în scurt timp copiii muzicianului.

Citește și: Cum arată femeia cu două utere care a adus pe lume doi copii, în două zile diferite. Povestea ei de viață este incredibilă

Zeddy a organizat chiar și un baby shower pentru viitorii săi copii, la care au participat toate cele cinci femei, conform Oddity Central.

Lizzy Ashleigh, Bonnie B, Kay Merie, Jylene Vila și Iyanla Kalifa Galletti sunt cele cinci femei care vor aduce pe lume copiii muzicianului. Lizzy Ashleigh a fost cea care a postat pe TikTok invitația la Baby Shower, dar și capturi de la petrecere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum arată fiica Diannei Rotaru. Prezentatoarea TV care și-a anunțat sarcina în direct le-a arătat fanilor imagini cu bebelușul

Tinerele au decis să se accepte una pe cealaltă de dragul copiilor. Ele au postat pe rețelele de socializare mesaje care susțin alegerea făcută.

„Iată familia noastră minunată! Îl iubim pe tatăl copiilor noștri! N-o să distrugem viața copiilor noștri! Familiile noastre au acceptat situația!” a scris Ashleigh pe contul său de socializare.

Citește și: O vedetă autohtonă a anunțat că este însărciată pentru a patra oară. Fotografia a surprins pe toată lumea

În ciuda acestei armonii vizibile în mediul virtual, nici una dintre cele cinci femei nu este iubita lui Zeddy Will. Acestea își vor crește copiii împreună și vor lua decizii de familie, dar momentan fetele nu formează un cuplu cu tatăl bebelușilor.

Citește și: Anca Lungu, mesaj dureros la un an de la pierderea copilului. Prezentatoarea a trecut printr-o dramă greu de procesat

Potrivit New York Post, Zeddy Will se consideră îndeajuns de matur pentru a fi tată a cinci copii, iar viitoarele mămici sunt entuziasmate ca micuții lor să crească într-o familie numeroasă.

Unul dintre managerii cântărețului a declarat: „Societatea s-a schimbat și, la rândul său, dinamica relațiilor moderne. Esența constă în redefinirea relațiilor personale, ruperea de abordarea unică și de presiunile societății de a se conforma.”

Citește și: Ana Baniciu este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă. Artista a ținut secretă sarcina mai bine de patru luni

În ciuda acestor declarații, cât și a fotografiilor și a filmulețelor în care toți cei șase implicați par să fie cu zâmbetul pe buze, urmăritorii lor nu au fost atât de înțelegători.

Aceștia au lăsat comentarii precum: „E jenant, nu o să mint” sau „Spune-mi, te rog, că nu-i adevărat”.

Citește și: ”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil

Însă neconvenționala familie nu ia în considerare astfel de reacții, concetrându-se să le fie bine micuților.

Cea mai sexy infractoare din toate timpurile nu se teme de poliție. Ce sfat a dat femeilor care vor să fie irezistibile... Un pasager rămas blocat în toaleta avionului pe întreg zborul a primit un bilet pe sub ușă. Ce a putut să-i scrie o stew...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x