Antena Căutare

Un copil de 12 ani a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Un băiat în vârstă de 12 ani din comuna Băcești, județul Vaslui a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Copilul s-a urcat în mașină cu fratele său mai mare.

Un băiat în vârstă de 12 ani din comuna Băcești, județul Vaslui a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Copilul s-a urcat în mașină cu fratele său mai mare.

Băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator în urma accidentului produs de fratele său, un tânar de 19 ani. Din primele cercetări, s-a stabilit că șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat și s-a oprit într-un stâlp.

Echipajul medical chemat la locul accidentului a efectuat manevrele de resuscitare timp de aproximativ o oră, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Un copil de 12 ani a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, victima era singură. Ulterior s-a aflat că la volan se afla fratele mai mare.

Deocamdată, vă putem spune că minorul era singur la locul evenimentului rutier atunci când acesta a fost găsit în stare de inconștiență”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

După rezultatul anchetei, poliția va stabili dacă va fi trasă la răspundere vreo persoană pentru încredințarea autoturismului spre a fi condus.

Sursă foto: Liberatatea

Cutremurele din America au format o fisură în scoarța terestră... Colonelul Terry Virts, fost astronaut NASA, încearcă să stabilească un record mondial de viteză în jurul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x