Antena Căutare

Un copil de 7 ani face 22 de milioane dolari anual din propriul canal de Youtube

Un copil de 7 ani face 22 de milioane dolari anual din propriul canal de Youtube. Află cine este și cum a ajuns la această performanță din articolul a1.ro

Un copil de 7 ani face 22 de milioane dolari anual din propriul canal de Youtube
Ryan | businessinsider.com

Deși are doar 7 ani, Ryan a ajuns să câștige o sumă impresionantă anual datorită canalului său de YouTube. Cel mic are un canal de YouTube intitulat Ryan ToysReview unde face review-uri la jucării. Anul acesta, Ryan a reușit să ocupe locul 1 în lista anuală a celor mai bănoase conturi de YouTube întocmită de Forbes.

Ryan este invidiat de toți colegii săi la școală nu neapărat pentru suma colosală pe care o câștigă, dar și pentru jucăriile pe care acesta le prezintă în review-urile sale. Acest canal de YouTube este afacerea familiei care a reușit să le aducă lui Ryan și părinților săi 22 milioane de dolari anul acesta spre deosebire de anul trecut când canalul de YouTube le-a adus 11 milioane de dolari.

Ryan a pus bazele acestui canal de YouTube în martie 2015, când Ryan avea doar 4 ani și devenise fanul videourilor cu review-uri despre jucării. Într-unul din video-uri, Ryan a deschis o cutie ce conținea peste 100 de jucării din seria “Cars” de la Pixar. Acum, Ryan face review-uri pentru alte jucării și produse alimentare pentru copii.

Mai mult decât atât, anul acesta, Ryan a încheiat un contract cu cei de la Walmart în care Ryan va promova o linie de jucării ce se va numi “Ryan’s World”. Aceasta va putea fi găsită în peste 2,500 de magazine din America, dar și pe site-ul Walmart. În prezent, Ryan ToysReview are aproximativ 17 milioane de urmăritori și 26 de bilioane de vizualizări.

Sursă foto: businessinsider.com

Un fenomen greu de imaginat! Una dintre capitalele lumii, locuită de 15 milioane de oameni, se va scufunda complet în câ... Comoara de sub picioarele noastre! Miliarde de tone de diamante se ascund sub suprafaţa Terrei: “Sunt mai multe decât ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x