Antena Căutare

De ce să fie ea mai specială? Un mire s-a îmbrăcat într-o rochie albă identică cu cea a miresei. „El a arătat minunat”– FOTO

Un bărbat și o femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord au avut o nuntă atipică, purtând amândoi rochii albe, identice, fără bretele sau mâneci, precum și pantofi cu toc.

Un bărbat și o femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord au avut o nuntă atipică, purtând amândoi rochii albe, identice, fără bretele sau mâneci, precum și pantofi cu toc.

Apariția cuplului a fost completată de mustața aranhată a mirelui, care și-a purtat și el părul lăsat pe umeri, la fel ca mireasa lui – doar că al lui este mai lung.

Emma Sparre-Newman, în vârstă de 51 de ani, a spus că soțul ei Ian Newman, în vârstă de 52 de ani, „a arătat minunat”.

„În ultimii doi ani, Ian s-a îmbrăcat aproape exclusive cu haine pentru femei. Pentru mine ar fi chiar straniu să îl văd îmbrăcat cu o pereche de blugi și un tricou – pur și simplu nu îl reprezintă”, a spus femeia.

„Când am vorbit despre nuntă, mi-am imaginat că vom purta amândoi rochii.Însă, nu mi-am imaginay că vom purta vreodată aceeași ținută, deoarece avem idei foarte diferite în privința stilului. Însă, mă bucur că am purtat aceeași rochie. Altfel, am fi ajuns să ne certăm pe tema `a cui rochie a fost mai frumoasă`”, a mai spus ea.

Ian Newman, un muzician punk, a întâlnit-o pe Emma la un festival, în 2014, dar cei doi și-au început relația mai târziu, în 2016. La prima lor ântâlnire, Ian a purtat un kilt din piele neagră și cizme lungi.

Are 17 ani și este cel mai tânăr astronaut din întreaga lume. Alyssa Carson, prima persoană care ar putea ajunge pe Mart... Kurt Cobain și-a planificat moartea? ”Mi-a semnat cartea pe 2 aprilie. A pus, intenționat, 5 aprilie, ziua decesului!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x