Antena Căutare

Un model susține că Putin a ordonat asasinarea ei. Planul DIABOLIC prin care ea urma să moară ca un șobolan – GALERIE FOTO

Un model din Rusia, Anna Shapiro, susține că liderul rus Vladimir Putin a ordonat ca ea să fie asasinată. Tânăra a declarat că ea și soțul ei s-au îmbolnăvit după ce au cinat, duminică, la un restaurant din orașul englez Salisbury.

Un model din Rusia, Anna Shapiro, susține că liderul rus Vladimir Putin a ordonat ca ea să fie asasinată. Tânăra a declarat că ea și soțul ei s-au îmbolnăvit după ce au cinat, duminică, la un restaurant din orașul englez Salisbury.

Anna Shapiro, în vârstă de 30 de ani, a spuscă l-a găsit pe soțul ei, Alex King, în vârstă de 42 de ani, prăbușit în toaleta bărbaților, „având spume la gură”. Bărbatul se luptă acum pentru viața lui.

Surse din securitate cred că cei doi ar fi fost otrăviți cu otravă pentru șobolani.

Anna Shapiro, care lucrează și ca director al unei companii care închiriază spații pentru evenimente, crede că în spatele acestui atac s-ar afla Putin.

Shapiro, soțul ei, dar și un chelner au fost transportați la spitalul districtual din Salisbury.

Luni, Shapiro și-a luat liber de la serviciu și a fost dusă la un hotel local, unde beneficiază de protecția polițiștilor.

Se crede că Shapiro și King au fost otrăviți cu stricnină.

Anna Shapiro a fost născută în Rusia, dar a devenit cetățean israelian în anul 2006, împotriva voinței familiei ei. În 2008, tânăra s-a mutat în Londra, unde l-a întâlnit pe King, cu care s-a căsătorit în urmă cu o lună. Ea crede că serviciile decrete din Rusia o consider spion.

„Sunt un fost cetățean rus. Tatăl meu a fost general în armata Rusiei și a cântat în orchestra militară”, a spus ea.

Decizia Annei Shapiro de a-l denunța public pe Vladimir Putin a fost primită cu furie de familia ei, inclusive de tatăl ei. Shapiro a spus că a primit amenințări cu moartea din partea unei persoane care pretinde că este tatăl ei.

Un bărbat și-a cumpărat un dulap la mâna a doua, dar a trăit un ȘOC! Ce comoară se ascundea înăuntru... Imaginile groazei. Ce s-a întâmplat cu șoferul care a avut parte de un accident terifiant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x