Antena Căutare

Un pensionar și-a cumpărat doi pui de câine, dar când a mers cu ei la veterinar a descoperit ce erau animalele, de fapt

Un pensionar și-a cumpărat doi pui de câine, însă când a mers cu ei la veterinar a descoperit ce erau animalele, de fapt. Descoperirea l-a lăsat fără cuvinte și întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii.

doi pui de catel tinuti in brate de o silueta masculina Galerie
Descoperirea l-a lăsat fără cuvinte și întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii | Shutterstock

Un pensionar și-a cumpărat doi pui de câine, însă când a mers cu ei la veterinar a descoperit ce erau animalele, de fapt. Descoperirea l-a lăsat fără cuvinte și întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii. Cei doi pudeli pe care dăduse 150 de dolari erau, de fapt, cu totul altceva.

Încântat de prețul mic al animalelor și dornic să aibă niște animale de companie, pensionarul n-a mai stat pe gânduri, ci a cumpărat doi pui de câine de la un strain. Când a mers cu animalele la veterinat, nu mică a fost surpriza omului atunci când a realizat ce au cumpărat, de fapt.

Un pensionar a cumpărat doi pui de câine, dar când a mers cu ei la veterinar a descoperit ce erau animalele, de fapt

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat din Catamarca, Argentina. Omul a văzut că cineva vinde pui de câine și, mare iubitor de animale și dornic totodată să își ia niște animale de companie, omul n-a mai stat pe gânduri, ci a cumpărat doi pui, mai ales că prețul cerut de vânzător era convingător de mic.

Citește și: O femeie a găsit un câine bolnav la ușa ei și i s-a făcut milă de el. În ce s-a transformat animalul, după ce a fost îngrijit

Totuși, la scurt timp după achiziție, omul avea să descopere ceva cu totul și cu totul neașteptat. Pensionarul s-a dus cu câinii la veterinar, însă acesta a fost momentul în care doctorul i-a dat o veste ce l-a lăsat mut de uimire.

Practic, omul a descoperit faptul că nu cumpărase doi pui de câine, ci doi dihori care au primit steroizi la naștere pentru a părea mai mari. Ca să semene cât mai mult cu niște câini, animalele au fost chiar tunse și aranjate astfel. Se știa în Argentina despre această practică, însă mulți au crezut că este doar o simplă legend urbană.

Citește și: Un bărbat a crezut că a găsit un câine rătăcit prin pădure și l-a luat acasă. După un timp a realizat ce greșeală a făcut

Totuși, iată că pensionarul din Catamarca s-a convins pe propria piele faptul că această practică chiar există, după ce a crezut că a cumpărat niște pui de pudel și s-a ales cu ceva complet diferit. În Statele Unite ale Americii, un pudel costă în jur de o mie de dolari, în timp ce un dihor se încadrează în jurul sumei de 75 de dolari, arată cei de la mirror.co.uk.

Printr-o situație similară a trecut și o femeie care a fost ferm convinsă de faptul că a cumpărat un pui de câine din rasa chihuahua, dar ulterior a descoperit faptul că s-a ales, de fapt, cu un dihor.

Un fenomen bizar apărut pe cer i-a alertat pe locuitori. Imaginile cu norul misterios au devenit virale... O femeie s-a prezentat la doctor cu dureri abdominale severe. Medicii au rămas uluiți după ce au descoperit ce avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x