Antena Căutare

Un preot a fost întrebat dacă tinerii ar trebui să se căsătorească sau să mai aștepte, dar răspunsul i-a uimit pe toți! „Mai curviți un an”

Părintele Constantin Necula a fost întrebat de un cuplu de tineri dacă este bine să se căsătorească acum sau să mai aștepte până la finalul facultății.

Părintele Constantin Necula a fost întrebat de un cuplu de tineri dacă este bine să se căsătorească acum sau să mai aștepte până la finalul facultății.

Și răspunsul acestuia a fost de-a dreptul neașteptat: „Nu, mai curviți un an”. Desigur, a fost unul ironic și atunci a venit continuarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit acestuia, facultatea sau realizarea profesională nu are nimic de-a face cu împlinirea din viața personală.

În plus, de cele mai multe ori, tinerii văd căsătoria ca pe o cheltuială sau ca pe o adevărată strategie. Urmărște clipul video de mai sus ca să afli părerea părintelui!

GALERIE FOTO. Chiajna: mister, ruină, mănăstire bântuită, loc al ciumaților, mormânt pentru mitropoliți...... Apocalipsa este aproape? Fețele Diavolului şi-au făcut apariţia pe pământ. GALERIE FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x