Antena Căutare

Un pui de maimuță traumatizat se îmbrățișează singur fără încetare! Povestea lui te va face să plângi!

Un pui drăgălaș de urangutan, orfan din prima clipă de viață,  se îmbrățișează singur fără încetare, încercând să recupereze căldura și dragostea mamei.

Un pui drăgălaș de urangutan, orfan din prima clipă de viață, se îmbrățișează singur fără încetare, încercând să recupereze căldura și dragostea mamei.


A fost cumpărat de la braconieri cu circa 100 de lei (20 de euro) de un asiatic, pentru că acestuia i s-a făcut milă de animal și nu știa că este ilegal să dețină maimuțe ca animale de companie. Acasă, copiii bărbatului au tratat puiul ca pe un animal de pluș.
Ulterior, a fost returnat unei organizații specializate în salvarea animalelor. Veterinarii spun că este primul caz de acest tip pe care-l întâlnesc...Lipsa de afecțiune survenită în urma privării de dragoste maternă și nu numai l-a transfigurat pe micuț!

Ultima modă în materie de nunți! Clasicii porumbei au fost înlocuiți de ceva... nemaivăzut!... Imaginile care au ÎNCREMENIT PLANETA. Iată ce se ascunde pe fundul Mării Negre! „Le căutăm de zeci de ani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x