Antena Căutare

Un român a rupt internetul în două! Se laudă că dă înapoi kilometrajul maşinilor second-hand, pentru a le vinde (VIDEO)

Un român care vinde maşini second-hand a fost înregistrat în timp ce spunea că plăteşte 80 de lei unui specialist care dă înapoi kilometrajul, pentru a le vinde.

Un român care vinde maşini second-hand a fost înregistrat în timp ce spunea că plăteşte 80 de lei unui specialist care dă înapoi kilometrajul, pentru a le vinde.

„Nu am ce să fac. Dacă au mulţi (n.r. kilometri) nu le cumpără. Am dat anul trecut Audi A4 şi s-a dus la reprezentanţă la Audi în Bucureşti şi nu a găsit că sunt daţi kilometri înapoi. Eu am pe cineva aici în Lugoj care are softul din America. A costat softul ăla 6.000 de euro, un c….t de aparat.

Şi eu dacă le iau din Germania, eu ştiu ce iau? Numai de la neamţ de acasă dacă o iau. Altfel nu am cum să ştiu. Nu e ok, dar ce să faci? Dacă are mai mult de 250.000 îi dau înapoi”, povestește dealerul de maşini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii au vrut să pozeze luna de pe cer, dar apoi au rămas îngroziți! Ce obiect bizar a apărut în imagine... Ei pot! Noi de ce nu? Imagini care îţi taie răsuflarea. China a inaugurat cel mai lung POD PLUTITOR din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x