Antena Căutare

Un român, către amantă: ”Relația noastră nu prea merge!...” Cea mai tare conversație! Răspunsul femeii înșelate este unul...savuros!

”Hoțul neprins e negustor cinstit”, spune un proverb românesc. Dar și când ajunge să fie descoperit! Este și cazul unui român care i-a trimis amantei un sms prin care o anunță că ”relația lor nu prea merge!...”. Nimic neobișnuit până aici.

”Hoțul neprins e negustor cinstit”, spune un proverb românesc. Dar și când ajunge să fie descoperit! Este și cazul unui român care i-a trimis amantei un sms prin care o anunță că ”relația lor nu prea merge!...”. Nimic neobișnuit până aici.

Însă mesajul a ajuns din greșeală la soția acestuia... Femeia, diplomată din fire, nu se lamentează, ci îl anunță sec pe cel care îi este soț că ar fi trebuit să îi spună de divorț, nu să o pună în situații penibile.

Conversația lor a devenit virală în mediul virtual. Nu știm dacă cei doi au depus actele la notar sau dacă un mediator a reușit să-i împace, cert e că... infidelitatea poate fi deconspirată chiar de către cel care a călcat strâmb.

Voi ce părere aveți?

Adele și-a cumpărat o vilă de aproape zece milioane de dolari, cu patru dormitoare, șase băi, o piscină. Cum arată casa!... La 96 de ani a absolvit facultatea și a intrat în Cartea Recordurilor. Cel mai bătrân absolvent universitar din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x