Antena Căutare

Un roman si-a construit o casa plutitoare, pe Dunare

"Cu casa in spinare" este un proverb romanesc care a fost pus in practica de un roman extrem de inventiv. El si-a construit o casa cu etaj plutitoare.

E mare, are etaj, ferestre si acoperis de tabla rosie!. Pe scurt, este o casa in toata regula - atat in exterior cat si in interior. Singura diferenta: este ancorata pe apa, mai exact pe Dunare.

Romanul care a construit-o, Adrian Dobre, a gandit totul in detaliu, timp de doi ani. I-a luat numai sase luni sa o ridice. Constructia e acum atractia locala. Are panouri solare pentru electricitate si incalzire si de asemenea un sistem performant de filtrare a apei menajere.

Avantajele unei case plutitoare sunt nenumarate. Principalul avantaj este mobilitatea. Te poti muta oricun, poti pescui oriunde vrei, poti schimba peisajul si panorama. Si nu e nici foarte scumpa; a costat 60.000 euro.

Biblia lui Elvis a fost vanduta cu 94.000 de dolari. Chilotii nu si-au gasit cumparator... Stadion in desert! Irak-ul va avea o arena de 65.000 de locuri pentru Cupa Natiunilor din Golf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x