Antena Căutare

Un rus traieste cu un glont in creier de 82 de ani

Un barbat din Rusia traieste cu un glont in cap de 82 de ani, fara sa aiba probleme de sanatate din aceasta cauza, relateaza Daily Mail.

Barbatul fusese impuscat accidental de fratele sau pe cand avea trei ani. Atunci, medicii au decis sa nu elimine glontul de teama ca interventia ii va face mai mult rau baiatului.

Desi a fost inconstient timp de cateva ore bune, copilul si-a revenit complet. S-a dezvoltat normal, fara sa aiba prbleme neurologice si a devenit un inginer de succes care a contribuit la realizarea mai multor rachete balistice.

Problema barbatului a revenit in atentia medicilor cand acesta s-a internat la un spital din Rusia pentru a-si trata o boala de inima. Si de aceasta data, deciza doctorilor a fost sa nu extirpe glontul, ei considerand ca nu reprezinta un pericol pentru sanatatea pacientului.

Foto: Daily Mail

VIDEO! O fata danseaza din sprancene... VIDEO! Google sarbatoreste Anul Nou cu un logo si un clip special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x