Antena Căutare

Un simplu şofer de autobuz a devenit o COMOARĂ naţională! Gestul lui a impresionat MILIOANE de oameni

Într-o lume în care fiecare e pe cont propriu şi îşi vede interesul, fără să mai ţină cont de cei din jur, gestul unui şofer din Suedia a stârnit o adevărat isterie.

Un simplu şofer de autobuz a devenit o COMOARĂ naţională! Gestul lui a impresionat MILIOANE de oameni Galerie
Şofer la volan

Într-o lume în care fiecare e pe cont propriu şi îşi vede interesul, fără să mai ţină cont de cei din jur, gestul unui şofer din Suedia a stârnit o adevărat isterie.

Andre Grandin conducea pe drumul dintre Vara şi Lidkoping, când, deodată, a zărit o fetiţă care plângea pe marginea şoselei. Pasagerii autobuzului au rămas cu gura căscată când au văzut că şoferul opreşte brusc, se dă jos şi se duce glonţ către copilă, pentru a vedea dacă este în regulă.

După câteva momente, a revenit în maşină fără să scoată un sunet şi şi-a continuat drumul liniştit. Unul dintre pasageri, Emma Gustafsson, a fost atât de impresionată de gestul bărbatului, încât a imortalizat momentul şi l-a răspândit pe Twitter.

Femeia povesteşte: “Nu ştiam ce se întâmplă. Apoi am văzut că s-a dus către fata care plângea şi asta ni s-a părut cu adevărat înduioşător."


În doar câteva zile, fotografia a devenit virală pe reţelele de socializare, adunând peste 50 000 de aprecieri. Un ziar local a încercat să stea de vorbă cu şoferul, iar acesta a declarat că nu i se pare că a făcut un lucru deosebit sau ieşit din comun, ci că aşa ar trebui să reacţioneze oricine. Mai mult decât atât, a povestit că a primit acasă zeci de buchete de flori şi bileţele de la oameni, în semn de mulţumire.

Sursa: mirror.co.uk

Nativi din Leu, atenție la emoții! Horoscopul zilei de 22 mai, cu Amalia... "Trotineto", cea mai nouă invenţie pe două roţi! Dani i-a făcut "rodajul" la Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x