Antena Căutare

Așa arată un amărât care își dă seama că a cheltuit aproape 4.000 de euro într-un club de striptease: „Se vede momentul în care sufletul îi iese din corp”

După o noapte agitată, un tânăr s-a trezit cu ceva mai mult decât o mahmureală. A reușit să piardă aproape 4.000 de euro într-un club de striptease, în doar câteva ore. Momentul în care și-a dat seama ce făcuse a fost fotografiat de cel mai bun prieten al său: „Priviți cum sufletul îi iese din corp în timp ce își verifică contul online!”

După o noapte agitată, un tânăr s-a trezit cu ceva mai mult decât o mahmureală. A reușit să piardă aproape 4.000 de euro într-un club de striptease, în doar câteva ore! Momentul în care și-a dat seama ce făcuse a fost fotografiat de cel mai bun prieten al său: „Priviți cum sufletul îi iese din corp în timp ce își verifică contul!”

Pentru a marca ultima noapte de burlăcie, câțiva tineri din Liverpool au organizat o petrecere de neuitat. Pentru câteva ore, băieții au simțit că trăiesc precum Pablo Escobar, aruncându-și banii în stânga și-n dreapta. Din păcate, dimineața le-a amintit exact care este realitatea.

În imagini se poate vedea exact ce a simțit Will Turton, 18 ani, când a văzut cu câți bani a rămas după „noaptea legendară”. Electricianul a pierdut aproape 4.000 de euro într-un club de striptease. Un admirator al dansurilor exotice, distracția lui s-a încheiat abia după ce cardul lui a fost refuzat la barul localului.

Așa arată un amărât care își dă seama că a cheltuit aproape 4.000 de euro într-un club de striptease: „Se vede momentul în care sufletul îi iese din corp”

Ajuns acasă, Will și-a verificat soldul contului. Prietenul său, Ryan Curtis, a fost pe fază și a fotografiat grimasa instalată pe fața tânărului în momentul în care a descoperit valoarea pagubei.

Așa arată un amărât care își dă seama că a cheltuit aproape 4.000 de euro într-un club de striptease: „Se vede momentul în care sufletul îi iese din corp”

Imaginile au ajuns și pe Facebook, cu mesajul: „Anunț de interes public: Se simte cineva trist? Ați avut o noapte grea? Iată ceva ce sigur vă va înveseli. Flăcăul din poze, Will Turton, a crezut că poate petrece ca Pablo Escobar în cluburile de striptease din Liverpool. A cumpărat dans după dans, de la câte 3, 4 fete deodată. Până la 4 dimineața, a reușit să piardă aproape 4.000 de euro. Asta DA lecție de viață! Priviți cum sufletul îi iese din corp în timp ce își verifică contul online!”

Patronul clubului de noapte este recunoscător pentru publicitatea făcută, dar a ținut să precizeze că nimeni nu a profitat de starea în care se afla tânărul, ei refuzând să îi servească pe cei aflați în stare avansată de ebrietate.

Ion Țiriac, cea mai mare avere a unui fost sportiv. Câte ore muncește pe zi, la 80 de ani... Secretul de pe bancnotele euro! Nimeni nu bănuia ce se ascunde pe banii europeni: „Asta s-a vrut de la început”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x