Antena Căutare

Un tânăr a cheltuit o adevărată avere pentru nuntă, dar după trei zile a avut parte de surpriza vieții lui! Ce crezi că a făcut mireasa?

Un tânăr a avut parte de surpriza vieții sale, la trei zile după ce a cheltuit o avere cu organizarea nunții.

Un tânăr a cheltuit o adevărată avere pentru nuntă, dar după trei zile a avut parte de surpriza vieții lui! Ce crezi că a făcut mireasa? Galerie
Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

Un tânăr a avut parte de surpriza vieții sale, la trei zile după ce a cheltuit o avere cu organizarea nunții.

A cheltuit echivalentul a 30.000 de euro, ca totul să fie perfect.

Omul a mărturisit că mare parte a sumei a fost împrumutată. Pentru a-și mulțumi soția, Liu a cumpărat o casă în sat. Alți bani, altă distracție.

Căsnicia a sfârșit dezastruos. Sora lui Liu le-a spus părinților că soția acestuia nu prea vorbește cu el. Finalul a fost rapid. Soția a părăsit casa după doar trei zile.

Omul a căutat-o la locul de muncă, dar nu a putut vorbi cu ea. Apoi, femeia a dispărut. A urmat un proces, în care Liu și-a revendicat banii cheltuiți, iar instanța i-a dat dreptate. Dar după câțiva ani – povestea s-a petrecut în 2013 – e tot singur și fără bani, potrivit rnl.ro.

Liu s-a îmbolnăvit din cauza stresului și a depresiei, iar familia sa este îngrijorată pentru el. El a mai înercat să se întâlnească cu alte fete, dar deocamdată nu a reușit să aibă o relație stabilă.

Chinezul nu este singurul tânăr în această situație. Mulți bărbați aflați la vârsta căsătoriei rămân singuri pentru că nu reușesc să își găsească o soție dornică să își ia un soț sărac, de la țară.

Iar Liu, din păcate, nu mai are bani pentru o nouă nuntă. Are doar datorii.

REZULTATE BAC 2016. Acum are motiv serios de leșin! Barbie de România a picat BAC-ul și s-a făcut de râs. Ce notă rușino... REZULTATE BAC 2016 EDU.RO. Povestea Liviei Greacă, eleva care a luat 10 la BAC 2016 în Vâlcea. Pasionată de artă, modă, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x