Antena Căutare

Un tânăr a deschis vechea consolă de jocuri, dar a făcut o descoperire neașteptată! Peste ce „comoară” a dat

Un bărbat a vrut să se joace la vechea sa consolă de jocuri, dar când a deschis-o a făcut o descoperire complet neașteptată. A pus mâna pe telefon și a pozat totul, iar imaginile au devenit virale pe interenet.

barbat la consola de jocuri Galerie
Bărbatul a fost uimit când a văzut peste ceea ce a putut să dea | sursa foto: Shutterstock

Cuprins de nostalgia unui hobby din trecut, un tânăr a decis să își caute vechea consolă de jocuri. La scurt timp după ce a deschis-o, omul a făcut o descoperire ce l-a bulversat complet, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Un tânăr a vrut să se joace la vechea consolă de jocuri, dar când a deschis-o a dat peste o adevărată comoară

Omul, care își spune DJ Limited în mediul online a povestit cum s-a întâmplat totul și dezvăluirile sale au uimit oameni din întreaga lume. Era o zi ca oricare alta atunci când tânărul a simțit nevoia să se joace pe vechea sa consolă de jocuri. Nu și-a imaginat însă că ceea ce avea să urmeze îl va lăsa fără cuvinte.

Citește și: Doi tineri au cumpărat o plantă la preț de chilipir, dar apoi au descoperit ce „comoară” ascunde aceasta

A găsit aparatul și, după ce a stat un timp pe gânduri, a ales să se joace un celebru joc cu mașini și condus în viteză. A deschis cutia cu CD-ul și acesta a fost momentul în care a dat peste o adevărată „comoară”. În cutia de plastic a jocului se afla suma de o mie de lire sterline, în bancnote de câte 20.

Citește și: Un bărbat a vrut să renoveze subsolul casei, dar a găsit sub podea o comoară de neimaginat! Peste ce a dat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am vrut să îmi pun jocul în console ca să mă joc. A trebuit să folosesc televizorul bunicii, căci doar elm ai e compatibil. Am căutat jocurile, am ales unul și, când am deschis cutia, am dat peste 1.000 de lire sterline. Cel mai probabil am ascuns acești bani atunci când eram mai tânăr și am uitat complet de ei”, a mărturisit tânărul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: O pensionară și-a cumpărat o piatră de la un târg de vechituri. Când i-a descoperit „secretul” a fost uluită. Ce comoară ascundea

Întâmplarea a fost dezvăluită prin intermediul unui clip video ce a fost apoi publicat pe TikTok și a devenit viral în toată lumea, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. În prezent, filmarea a adunat mai bine de trei sute de mii de vizualizări. Unii s-au amuzat și au zis că e doar o glumă, în timp ce alții au împărtășit experiențe similare.

O mamă a montat o cameră de filmat în dormitorul bebelușului, dar când a privit imaginile a descoperit ceva bizar. Ce a ... O femeie a simțit că se mișcă ceva noaptea în pat, dar când a privit atent s-a speriat. Peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x