Antena Căutare

Un tânăr de 19 ani și-a părăsit iubita de 77 de ani pentru una mai... tinerică. S-a însurat cu o femeie de 72 de primăveri!

Zicala populară potrivit căreia, atunci când e dragoste la mijloc nu mai contează vârsta, se aplică perfect în cazul de față. Un adolescent de 19 ani are o mare pasiune pentru femeile mai în vârstă. Și când spunem mai în vârstă, nu ne referim la doamne trecute ușor de prima tinerețe

Zicala populară potrivit căreia, atunci când e dragoste la mijloc nu mai contează vârsta, se aplică perfect în cazul de față. Un adolescent de 19 ani are o mare pasiune pentru femeile mai în vârstă. Și când spunem mai în vârstă, nu ne referim la doamne trecute ușor de prima tinerețe.

Gary a devenit de puțin timp major, dar încă nu poate cumpăra alcool în Statele Unite pentru că acolo trebuie să fi împlinit 21 de ani pentru a fi servit de vânzătoare cu o sticlă în care se află licoarea lui Bacchus. În schimb, până la vârsta asta, băiatul din Tennessee a iubit două femei ale căror vârste adunate se apropie de... 150 de ani.

La început a fost pasiunea pentru o respectabilă doamnă de 77 de primăveri. A fost ceva pasional, dar care s-a stins rapid pentru că „pe fir” a intrat o altă femeie, mult mai hotărâtă, mai atractivă, dar și ceva mai tânără. Pe numele său Almeda Errell, pensionara i-a sucit rapid mințile lui Gary, după ce s-au cunoscut la o înmormântare. Mai precis, la înmormântarea fiului femeii în cauză. De-atunci totul a fost lapte și miere între Gary și noua sa cucerire în vârstă de 72 de ani, iar acum cei doi au devenit o familie.

Un tânăr de 19 ani și-a părăsit iubita de 77 de ani pentru una mai... tinerică. S-a însurat cu o femeie de 72 de primăveri!

„De cum am văzut-o, mi-a furat inima. M-am gândit numai la ea și la ochii săi verzi și expresivi. Sunt îndrăgostit până peste cap. O iubesc și mi-am dorit să ne căsătorim. Lumea mă acuză, dar nu mi-au plăcut niciodată femeile tinere. M-au atras mereu cele mature”, a dezvăluit tânărul.

De cealaltă parte, doamna Almeda a dezvăluit de ce a acceptat cererea în căsătorie a lui Gary: „Am fost măritată timp de 43 de ani, dar din căsătoria mea au lipsit săruturile, îmbrățișările, romantismul. Iubirea mea actuală e ca un vârtej. Mereu ne complimentăm și ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Trebuie să spun însă că Gary a fost un gentleman și nu a dorit să avem relații sexuale decât după ce am devenit soț și soție”.

La 27 de ani, a hotărât că nu mai suportă! Și-a dat părinții în judecată: „Ceea ce au făcut este asemănător răpirii și s... Maria Ghiorghiu, profeție dură pentru România! Ce fenomen extrem se va întâmpla! „Să nu ne pierdem credința!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x