Antena Căutare

Un tânăr se filma în timp ce dansează atunci când un detaliu straniu a apărut pe fundal și i-a speriat pe mulți. Ce a apărut

Un tânăr a vrut să se filmeze în timp ce dansează și a publicat imaginile pe TikTok, însă un detaliu de pe fundal i-a speriat pe mulți.

imagine cu tanarul reuben dansand pe tiktok
Bărbatul a trăit o surpriză de proporții atunci când a privit din nou imaginile cu dansul său | captură tiktok @reubix_cube

Bărbatul pasionat de dans din Montreal (Canada) a decis să arate și urmăritorilor săi de pe TikTok cât de priceput este la făcut diferite mișcări. Totuși, ceea ce trebuia să fie doar o simplă filmare cu o demonstrație de dans s-a transformat într-un clip video ce i-a speriat pe mulți.

Pe fundal a apărut un detaliu bizar și internauții au încercat apoi să găsească o explicație pentru acest lucru straniu.

Un tânăr s-a filmat în timp ce dansează, dar un detaliu de pe fundal i-a uluit pe cei de pe TikTok

Utilizatorul de TikTok care își spune @reubix_cube a decis să se filmeze în timp ce face un scurt moment de dans, în care îmbină mai multe mișcări ce fac parte dintr-o coregrafie celebră.

„Sunt singur acasă și am învățat un nou dans de pe TikTok”, a spus acesta la începutul filmării, apoi a început să se miște.

Citește și: Coco Berlin, dansatoarea din buric care arată impecabil la 43 de ani. Secretul ei? "M-am concentrat asupra perineului meu"

Totuși, ochii ageri ai unora dintre internauți au observat imediat un detaliu straniu pe fundal. În spate, în dreptul scării albe, se poate vedea un lucru ce apare în imagini, asemănător unui cap alb.

De îndată ce acest lucru a fost semnalat, clipul video a devenit imediat viral și a adunat milioane de vizualizări pe celebra platformă TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul din Canada, pe nume Reuben, a dezvăluit faptul că nu are o explicație pentru cele întâmplate, fiindcă la momentul respectiv era singur în casă.

Citește și: Un tată a filmat ce face fiul său noaptea și a decis să se „răzbune” într-un mod neașteptat. Imaginile sunt virale pe TikTok

„Acest video îmi dă acum anxietate. Efectiv se vede cineva care se uită la tine”, a scris unul dintre internauții care s-au speriat de imaginile de pe TikTok, arată cei de la dailyrecord.co.uk.

Au fost și voci care au presupus că, cel mai probabil, în filmare apare capul vreunui animal de companie, dar Reuben i-a asigurat pe toți că nu are un patruped, lucru ce a amplificat uimirea tuturor.

Așa cum era de așteptat, pe pagina de TikTok a tânărului din Canada s-a stârnit o adevărată controversă și numeroase persoane din întreaga lume au încercat să găsească o explicație logică pentru cele întâmplate.

O pisică i-a salvat viața stăpânei. Bătrâna căzuse într-o râpă din care nu mai putea ieși. Cum s-a întâmplat... Hannah voia o întâlnire de vis, dar a avut o surpriză când iubita partenerului său a apărut în local. Cum s-a terminat t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x