Coco Berlin, dansatoarea din buric care arată impecabil la 43 de ani. Secretul ei? "M-am concentrat asupra perineului meu"

Coco Berlin este o dansatoare din buric din Germania cu peste 50.000 de urmăritori pe Youtube, autoare a unor cărți care s-au vândut foarte bine în Europa, antrenoare și creatoare a unor programe sport pentru podeaua pelviană sau perineu, o zonă a corpului neglijată, în general, susține Coco Berlin, care poate aduce schimbări importante în viața intimă unei femei.

Coco Berlin, dansatoarea din buric, arată impecabil la 43 de ani. Ea ține cursuri de antrenament fizic pentru o zonă intimă a corpului: perineul

Shutterstock

Coco Berlin este una dintre acele femei trecute de 40 de ani care demonstrează că vârsta este doar un număr. La 43 de ani, Coco Berlin arată cu mult mai tânără, tenul ei este luminos și fără riduri și reușește să își mențină constant o siluetă subțire. Cum este și normal, Coco Berlin este deseori întrebată ce anume face ca să arate atât de bine.

„Mi se spune deseori că arat și cu 20 de ani mai tânără", a spus Coco Berlin, în vârstă de 43 de ani.

„Mi se pare amuzant că oamenii fac tot felul de presupuneri, cum că mi-am injectat Botox în ten. Nu m-am atins niciodată de asta", a mărturisit ea pentru Daily Mail.

Coco Berlin, dansatoare din buric, arată impecabil la 43 de ani și nu ține dietă. Cum reușește

Multă lume se gândește imediat la niște creme minune pe care Coco Berlin le folosește, o dietă de care nu a mai auzit nimeni sau tratamente costisitoare peste tratamente. Se pare însă că altul este motivul, spune ea. Dansatoarea din buric din Germania este totodată și creatoare a unor programe sport pentru podeaua pelviană sau perineu. La femei, acesta se mai numește și „mușchiul feminității".

„Mi se spune deseori că arat și cu 20 de ani mai tânără comparativ cu alte femei de vârsta mea", a spus Coco Berlin, „Și sunt complet convinsă că acest lucru se datorează faptului că m-am concentrat asupra perineului meu".

Perineul reprezintă un grup de mușchi situat între organele genitale și anus, scrie fertilia.ro. Perineul femeilor este strâns legat de nașterea naturală, sănătatea urogenitală, dar și de relația intimă de cuplu. Pe cât este de important, pe atât este de neglijat, însă, susține Coco, pentru că sunt multe femei care nici nu știu unde este situată această zonă a corpului și nici ce funcții are.

Coco Berlin încearcă să le facă pe femei conștiente de rolul pe care perineul îl are și să le ajute astfel. Ea a obținut un certificat de expert și ține training-uri speciale pentru această zonă a corpului, exerciții pe care le îmbină și cu elemente de yoga, astfel încât cursantele ei să iasă cât mai câștigate din asta.

Pe site-ul oficial al lui Coco Berlin, cei de la revista Cosmopolitan au lăsat un review: „Dansatoarea și experta în perineu Coco Berlin îți activează vaginul - pentru mai multă carismă și mai multă distracție în pat".

Coco Berlin promovează pe rețelele de socializare un stil de viață cât mai sănătos.

Daily Mail a scris că înainte să își descopere pasiunea pentru exercițiile fizice dedicate perineului, Coco Berlin voia să fie arhitect, dar a abandonat această idee ca să devină dansatoare din buric.

Ultimele știri