Antena Căutare

Un tânăr și-a comandat o porție de mâncare, dar când a deschis cutia nu i-a venit să creadă. Peste ce a putut să dea

Un tânăr și-a comandat o porție de mâncare, dar când a deschis cutia adusă de livrator a trăit o surpriză de proporții. Omul a făcut poză și a arătat tuturor peste ce a putut să dea.

imagine cu o cutie cu mancare comandata Galerie
Când a văzut ce se află în cutie, tânărul a fost extrem de surprins | sursa foto: Profimedia

Fiindcă îi era foarte foame, un bărbat a decis să își comande ceva de mâncare. Când livratorul i-a adus comanda și a deschis cutia, nu mică a fost surpriza clientului. Când a văzut cum arăta mâncarea, omul a pozat și a arătat tuturor imaginile și acestea au devenit virale.

Un tânăr care și-a comandat o porție de mâncare a fost surprins când a deschis cutia și a văzut ce se află în interior

Mai ales atunci când te afli la locul de muncă sau când nu dorești să petreci mult timp în bucătărie, o variantă simplă și rapidă este aceea de-a comanda ceva la un restaurant de tip fast food. Așa a făcut și un tânăr, care s-a gândit să aleagă un meniu ceva mai generos. Totuși, atunci când livratorul i-a adus comanda și a deschis cutia, acesta a avut parte de o surpriză uriașă.

Citește și: O femeie a cumpărat banane și a descoperit că au miezul negru roșiatic. Ce sunt „venele” din interior și ce trebuie să faci

Practic, în cutia primită, omul a găsit o porție generoasă de cartofi prăjiți, un cârnat de tip sângerete, prăjit și el într-o crustă generoasă de pane, dar și o felie de pizza, și ea tot pane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe loc și-a dat seama că are parte de o adevărată „bombă calorică”. Amuzat, a pus mâna pe telefonul mobil și a pozat totul, iar imaginile au fost publicate pe internet.

Citește și: O femeie și-a comandat un burger, dar a descoperit ceva ce a speriat-o. Peste ce a putut să dea

„Am avut niște pizza, cârnat și cartofi prăjiți. Arterele mele cred că au fost îndeajuns de lovite”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce se întâmplă dacă mănânci cartofi prăjiți cu brânză și la ce ar trebui să te aștepți

Așa cum era de așteptat, poza a făcut senzație și a adunat numerosae reacții de la oameni din întreaga lume. Imaginea cu porția de mâncare adusă de livrator s-a transformat într-un bun motiv de glume pentru mulți.

„Nu mai e cale de întoarcere”, „Inima mea a tresărit doar când a văzut poza”, „Doamne, Dumnezeule! Ai în cutia aia un stop cardiac în adevăratul sens al cuvântului”, „Uită de artere, clar merită!”, iată doar o parte dintre comentariile primite de bărbat la porția sa de mâncare.

Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că ar trebui să fim foarte atenți la dietă și să limităm, pe cât posibil, consumul de carbohidrați, prăjeli, grăsimi, sare și zahăr.

Ce a putut să zică un mire despre mireasa lui chiar la nuntă, de față cu toți invitații. Femeia a reacționat imediat... O mamă și-a tuns fiul acasă. Când s-a privit în oglindă, băiatului de 12 ani nu i-a venit să creadă ce vede. Cum arăta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x