Antena Căutare

Un tată a citit scrisoarea fiului său către Moș Crăciun și a descoperit ceva neașteptat. A izbucnit în lacrimi. Ce a scris copilul

Un tată a fost mai mult decât surprins atunci când a citit ce scrisoare a putut să scrie fiul său către Moș Crăciun. Când a citit mesajul, omului nu i-a venit să creadă ce a descoperit și a izbucnit în lacrimi.

baiat care scrie o scrisoare, barbat plangand si scrisoare in brad Galerie
Când a văzut ce a scris băiatul în scrisoare, tatăl a plâns de emoție | sursa foto: Shutterstock

În fiecare an, în preajma Crăciunului, copii din întreaga lume scriu scrisori către Moș Crăciun și își deschid astfel inimile, spunând ce anume își doresc. Un copil însă a reușit să își emoționeze din plin tatăl. Atunci când i-a citit scrisoarea, bărbatul a făcut o descoperire neașteptată și a izbucnit în lacrimi.

Când a citit scrisoarea fiului său către Moș Crăciun, un bărbat a descoperit ceva neașteptat și a izbucnit în lacrimi

Aceasta este emoționanta întâmplare prin care a trecut recent un tată. Chiar cu câteva zile înainte de Crăciun, fiul său a decis să îi scrie o scrisoare lui Moș Crăciun. Tatăl băiatului s-a oferit să o ducă la poștă, însă nu s-a putut abține să nu arunce un ochi pe text.

Citește și: O mamă strânge bradul de Crăciun pe 25 Decembrie, la ora 7 seara. Când află motivul, mulți îi dau dreptate

Totuși, când a deschis hârtia și a citit mesajul, omului nu i-a venit să creadă. Descoperirea pe care a făcut-o l-a făcut să izbucnească în lacrimi. A pus imediat mâna pe telefonul mobil și a pozat totul, iar imaginea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

„Lucrez la o firmă de curierat și aceasta este scrisoarea pe care fiul meu a scris-o lui Moș Crăciun”, a fost mesajul scris de bărbat în dreptul fotografiei cu textul copilului, arată cei de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Când a auzit ce îi cere soacra cadou de Crăciun, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a descoperit

Se pare că puștiul, spre deosebire de alți copii de vârsta lui, nu a ales să ceară jucării sau cadouri scumpe, și ceva complet neașteptat. Când a descoperit despre ce este vorba, tatăl său a izbucnit în lacrimi și nu i-a venit să creadă.

„Dragă Moș Crăciun, mi-ar plăcea enorm să petrec mai mult timp alături de tatăl meu, așa că aș aprecia extrem de tare dacă l-ai ajuta să termine serviciul mai repede. E curier și oamenii comandă atât de multe cadouri. M-aș bucura enorm dacă l-ai putea ajuta în orice fel. Cu drag, Jonah.”, a scris copilul în scrisoarea sa pentru Moș Crăciun.

Poza cu mesajul copilului a devenit imediat virală și a topit inimi în întreaga lume. Nu puțini au fost cei care au reacționat și au transmis mesaje bărbatului care a avut curajul să facă publică scrisoarea fiului său. Omul a primit numeroase aprecieri și încurajări de la oameni din întreaga lume.

O femeie a crezut că are apă în ureche, așa că a mers la spital. Asistenta s-a uitat, dar a observat că ceva se mișcă... O mamă strânge bradul de Crăciun pe 25 Decembrie, la ora 7 seara. Când află motivul, mulți îi dau dreptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x