Antena Căutare

A luptat 10 ani ca să își găsească fiul care i-a fost răpit de pe stradă! Unde a ajuns băiatul. „Am leșinat când am aflat”

Un tată și-a găsit fiul la 10 ani după ce copilul a fost răpit de pe stradă, în timp ce băiatul se afla la joacă. Un deceniu întreg, bărbatul a luptat fără încetare.

A luptat 10 ani ca să își găsească fiul care i-a fost răpit de pe stradă! Unde a ajuns băiatul. „Am leșinat când am aflat”
Familia Liu, înainte ca băiatul să fie răpit și după ce tatăl lui l-a găsit, la un deceniu de când l-a dat dispărut.

Liu Jingjun se juca afară cu sora lui, în aprilie 2010, când ea a intrat în casă, să își ia o gustare, iar el a fost răpit de pe stradă de un traficant de copii.

„Camera de supraveghere de la hotelul din spatele apartamentului meu a filmat cum un bărbat l-a ridicat pe fiul meu, în jurul orei 10:59 în acea zi, dar nu i-am putut recunoaște fața, din cauza imaginii neclare. Nu aveam niciun indiciu. Am leșinat, iar după ce mi-am revenit, am sunat la poliție”, a povestit tatăl copilului răpit.

Liu Liquin s-a alăturat unui grup de părinți ai căror copii au fost dați dispăruți și a început lupta pentru recuperaarea fiului său.

Cum și-a găsit fiul răpit și ce s-a întâmplat cu băiatul, după ce a fost răpit

În iulie, o persoană care nu și-a dezvăluit identitatea i-a trimis tatălui un mesaj privat, spunându-i că fiul său se află în ditrictul chinez Jiaocheng. După cinci luni, același om i-a dat tatălui o adresă completă, pe care el a verificat-o în luna decembrie.

Bărbatul i-a făcut o fotografie „neclară” copilului care locuia la acea adresă și i s-a părut că acesta arăta exact ca fiul său răpit în urmă cu un deceniu.

Și-a trimis fratele mai tânăr să facă o poză ai clară, după care a făcut un test pe o platformă onine specializată, ce a raportat 67% șanse ca acela să fie fiul său.

Apoi, familia a reușit să obțină câteva fire de păr ale copilului și a făcut un test ADN, ce a confirmat că acela era fiul răpit.

Se pare că băiatul, acum în vârstă de 12 ani, a fost vândut unei familii pentru peste 3.000 de euro, la scurt timp după ce a fost răpit. Cel care a cumpărat copilul, precum și traficantul, au fost arestați.

Liu Liquin, tatăl copilului, din orașul Taiyuan, din provincia chineză Shanxi, și-a îndeplinit visul de a-și găsi fiul după ce a petrecut un deceniu și a cheluit mii de yuani căutându-l.

„Am fost înșelat de escroci și am pierdut zeci de mii de yuani, dar nu am ignorat niciun pont ce m-ar fi putut duce la fiul meu. Lupta mea în a-mi găsi fiul s-a încheiat, dar încă fac voluntariat pentru a ajuta alte familii în situații similare”, a spus bărbatul, care, alături de grupul lui, a ajutat șapte familii să își găsească copiii.

În prezent, Liu Liquin își reclădește relația cu fiul său și îi sfătuiește pe părinții aflați în situații similare să nu își piardă speranța.

Cum arată România din spațiu! A fost surprinsă de un satelit european! Imagine inedită! Foto... Corespondenţa de dragoste Brâncuşi-Florence Meyer, precum şi alte hârtii importante din colecţia unui muzeograf, în lici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x