Antena Căutare

Vedeta din UK iritată de câtă amploare a luat editatrea fotografiilor în mediul online. “Ești blamat și dacă editezi și dacă nu”

Chanelle Hayes (33 de ani), fostă concurentă a show-ului Big Brother Marea Britanie, a tras un semnal de alarmă asupra faptului că tehnologia a avansat atât de mult încât s-a distrus linia între aparență și esență, iar asta creează frustrare chiar și la nivel emoțional.

Chanelle Hayes s-a imbracat in costum sportiv, mulat, mov, compus din bustiera și colanti Galerie
Chanelle Hayes s-a fotografiat într-o ținută mulată pe corp pentru a se mândri cu noua ei siluetă | Profimedia

“A devenit înfricoșător cum cu doar un click îți poți schimba înfățișarea pe rețelele de socializare sau îți poți ascunde defectele”, a precizat ea, potrivit publicației britanice Daily Mail.

Hayes și-a editat mai multe fotografii după o intervenție de micșorare a stomacului și a postat pe platforma Instagram mai multe fotografii cu imaginea ei înainte și după editarea pozelor.

Citește și: Chanelle Hayes s-a transformat complet după ce a slăbit 44 kilograme. Cum arată acum femeia

Chanelle Hayes, critică pentru tendințele din social media: “Am ajuns să fim judecați și blamați și dacă ne edităm și dacă nu ne edităm fotografiile în mediul online”

Aceasta și-a modificat abdomenul si s-a gândit inclusiv că ar merita, ca pentru mediul online, să-și îmbunătățească și aspectul pielii, editatarea fiind realizată chiar cu ajutorul telefonului.

“Dacă te pricepi puțin la asta, și, evident, eu nu mă pricep dar incerc, poți schimba cu totul realitatea. Mă bucur că toate lucrurile astea nu existau pe vremea adolescenței mele, pentru că aș fi fost într-un mare haos. Una e să vezi editări prin reviste și să-ți creezi niște frustrări sau să dezvolți un sentiment de rușine, și alta e să ajungi chiar să fii, cumva, judecat, în unele cazuri că nu îți editezi fotografiile. Ce se întîmplă cu societatea?”, a mai scris ea.

Toată această revelație a sa vine după ce a postat fotografii cu ea, mândră de cum arată abdomenul său în urma operației, mai ales că fosta concurentă a îndrăznit să pozeze chiar într-o lenjerie neagră.

“Am realizat că dacă eu însă-mi nu am grijă de mine, nu sunt de folos nimănui. Sper ca fotografiile să va transmită un mesaj, unele sunt editate și altele nu, iar diferențele sunt evidente și sper să vă dea de gândit încotro ne îndreptăm”, a mai scris Hayes.

Online dating-ul se lovește de aceleași probleme din cauza editării pozelor cu diferite filtre de frumusețe

În contextul aceleiași teme, editatrea a devenit supărătoare chiar și pentru cei care folosesc site-urile de dating online, majoritatea plângându-se că fotografiile de prezentare ale persoanelor de sex feminin sunt prea editate și, de cele mai multe ori, discrepanța între poză și realitate este uriașă, potrivit mai multor studii online.

Emily Kathleen a demisionat, și-a pus implanturi și a decis să își schimbe cariera. Cu ce se ocupă acum și ce avere colo... Emily Nuttall cântărea 127 kilograme și abia se putea mișca. Transformarea inedită prin care a trecut tânăra de 21 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x