Antena Căutare

Vei plânge și tu! Mai ceva ca în filme! Un veteran de război și-a regăsit marea iubire după 70 de ani

Un veteran de război american, în vârstă de 93 de ani, şi-a regăsit marea iubire, o britanică pe care a cunoscut-o în timpul războiului, după mai bine de 70 de ani.

Un veteran de război american, în vârstă de 93 de ani, şi-a regăsit marea iubire, o britanică pe care a cunoscut-o în timpul războiului, după mai bine de 70 de ani.

Norwood Thomas şi Joyce Morris şi-au zâmbit larg la ora reîntâlnirii. Apoi s-au îmbrăţişat strâns, ca doi oameni ce nu s-au mai văzut de multă vreme. Foarte multă vreme. Cei doi nu mai ştiau nimic unul de celălalt de peste 7 decenii. Timpul nu a şters însă din memoria niciunuia amintirea primei întâlniri.
Se întâmpla în 1944. Norwood avea atunci 21 de ani iar Joyce 17.
Soldatul american şi frumoasa britanică s-au întâlnit câteva luni apoi, el a fost trimis în Normandia chiar înainte de finalul Războiului. Tinerii şi-au scris o perioadă, iar Norwood îşi aminteşte chiar că i-a scris fetei să meargă în SUA, să se căsătorească. Cumva, nu este clar cum, tânăra Joyce a interpretat greşit scrisoarea şi a crezut că el a trădat-o, aşa că nu i-a mai răspuns.
Tot Joyce este însă cea care a reluat legătura după ce i-a văzut numele iubitului din tinereţe într-un articol despre veteranii de război. A scris la redacţie, iar prima întâlnire a avut loc pe skype. Acum, cei doi sunt hotărâţi însă să îşi petreacă împreună anii pe care îi mai au de trăit. Soţia lui Norwood a murit în 2001, iar Joyce este divorţată. Cei doi s-au reîntâlnit zilele trecute în Australia, unde femeia locuieşte acum, împreună cu copiii.
Știm că te va roade curiozitatea! Tastează CODUL PIN INVERS la bancomat! Iată ce se va întâmpla... O studentă la medicină a ajuns direct pe patul de spital după o vizită la salonul de înfrumuseţare. Ce a păţit fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x