Antena Căutare

Vezi cel mare peste din apele Canalului Manecii! Are 19 kilograme!

Chris Proctor se poate mandri cu o poveste pescareasca inedita. La prima incercare de a pescui pe mare, barbatul a prins cel mai mare cod descoperit vreodata in apele Canalului Manecii.

Potrivit Daily Mail, Chris Proctor a mers sa pescuiasca la insistentele unor prieteni. La inceput, barbatul a crezut ca dupa ce a lansat undita carligul s-a infipt in niste resturi de pe fundul marii si ca nu va aduce la suprafata un peste.

Din cauza greutatii codului, Chris a trebuit sa fie ajutat de prietenii sai sa il aduca pe puntea vasului. Toti au ramas foarte uimiti cand au vazut dimensiunile codului. L-au adus la mal si, dupa ce l-au cantarit, au descoperit ca avea aproximativ 19 kilograme.

Daca l-ar fi vandut la un restaurant, pestele ar fi valorat 300 de lire. Chris a decis sa il pastreze si a gatit deja mai multe cine pentru prietenii sai. Are suficienta carne de peste pentru a nu mai manca altceva timp de doua saptamani.

Foto: bnps.co.uk

S-a descoperit gaura neagra de 22.000 de ori mai mare ca Soarele!... Topul cautarilor Google si al paginilor Facebook la inceputul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x