Antena Căutare

Vezi cum arata barbatul care a suferit cel mai reusit transplant de fata!

Un barbat de 37 de ani din Statele Unite a suferit un transpant in urma caruia o primit o fata, dinti, limba si maxilare noi, relateaza Daily Mail.

Richard Lee Norris a fost operat la un spital din statul Maryland, iar interventia chirurgicala a durat 36 de ore. Chirurgii sustin ca acesta este cel mai reusit transplant de fata din punct de vedere estetic, dar si cel mai complex.

Barbatul se recupereaza acum dupa operatie si a inceput deja sa se spele pe dinti si sa se barbiereasca. De asemenea, si-a recapatat simtul olfactiv pe care il pierduse in urma unui accident care a avut loc acum 15 ani.

Richard Lee Norris s-a impuscat accidental in fata si, din acest motiv, pana la transplant a avut un chip nedefinit, fara nas sau buze. Purta masca si nu iesea din casa decat la lasarea intunericului, iar oamenii care il vedeau si-ar fi dorit ca el sa-si scoata masca si sa ii descopere adevaratul chip.

Foto: University of Maryland

VIDEO! Isterie in aer: Pasagerii au trebuit sa linisteasca un pilot speriat de Al Qaida... Creierul lui Einstein, expus la un muzeu din Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x