Antena Căutare

VIDEO! Isterie in aer: Pasagerii au trebuit sa linisteasca un pilot speriat de Al Qaida

Un pilot al companiei JetBlue a avut "un acces de nebunie" in cursa dinspre New York spre Las Vegas, aterizand de urgenta in Amarillo, Texas, scrie Daily Mail.

Barbatul, identificat ca fiind Clayton Osbon, a inceput sa bata cu pumnii si cu picioarele in usa si sa alerge dintr-o parte in alta, pe culoarul avionului, vorbind despre bombe si Al Qaida.

"Spuneti-va rugaciunile! Toti vom cadea!", striga pilotul, potrivit declaratiilor martorilor, citati de presa americana. Patru pasageri, printre care un fost sergent de politie, au sarit si l-au imobilizat pe barbat care era de 12 ani pilot.

"Oamenii din jurul meu incepusera sa intre in panica. Fata de langa mine spunea: "Doamne, daca n-o sa mai apuc sa vorbesc niciodata cu logodnicul meu?", a spus o pasagera.
Oamenii se inghesuiau sa coboare, in timp ce insotitorii de bord le spuneau sa stea linistiti la locurile lor si le cereau sa nu faca poze si sa nu filmeze momentele respective.

FOTO! Emotionant: Vezi cum se joaca puii orfani de urangutan!... Vezi cum arata barbatul care a suferit cel mai reusit transplant de fata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x