Antena Căutare

Vezi mereu numere care se repetă? O entitate de pe alte planete încearcă să-ți comunice ceva. Ce înseamnă fiecare cifră

Ai tendința de a vedea numere care se repetă? Acestea ar putea apărea atunci când te uiți la ceas (4:44, sau 11:11), pe o pagina dintr-o carte (pagina 333) sau chiar pe stradă vezi numerele caselor 44.

Ai tendința de a vedea numere care se repetă? Acestea ar putea apărea atunci când te uiți la ceas (4:44, sau 11:11), pe o pagina dintr-o carte (pagina 333) sau chiar pe stradă vezi numerele caselor 44.

Iată semnificația celor 9 cifre care se tot repetă:

1 – Ești pe calea "corecta". Este o afirmatie privind energia pozitivă și deciziile productive.

2 – Ai parte de un obstacol. Ai încredere în tine și în abilitățile tale. După ce vezi de mai multe ori această cifră, alungă fricile și îndepărtează oamenii negativi din jurul tău.

3 – Trei este o cifră foarte puternică, ceea ce înseamnă că ghidul tău spiritual are sarcina de a te ajuta în eforturile tale. Văzând această cifră frecvent, înseamnă că ești protejat de lucrurile negative.

4 – Dacă vezi de mai multe ori 4, semnifică faptul că aduni multe resurse. Dacă treci prin greutăți financiare sau emoționale, înseamnă că a venit sfârșitul lor și urmează o perioadă benefica.

5 – Înseamnă sfârșitul stagnării din viața ta. Te îndrepți spre ceva nou. Elemente noi și fantastice sunt pe cale să intre în viața ta.

6 – Cifra 6 este, in mod normal, creditata cu puteri demonice; dar nu este întotdeauna cazul. Dacă vezi de mai multe ori 6, poate semnifica un vertisment sau faptul că ești influențat de energii negative de care trebuie să scapi cât mai repede posibil.

7 – Este, intotdeauna, de bun augur. Este un semn de energii bune și posibilități, de care trebuie să profiți.

8 – Este văzută repetându-se mai rar. Indică o legatură specială cu un tărâm ascuns al Universului. Acesta este legat de vindecarea samanică și de puterile cosmice. În acest loc stau îngerii.

9 – Cfra 9 înseamnă că un capitol vechi din viața ta se încheie și trebuie să apară altul. De exemplu, nu mai trebuie să continui la același loc de muncă sau relația pe care o ai este una toxică pentru tine.

Punem pariu că nu-l mai recunoști? E bunicul DAVID COPPERFIELD, cel care ți-a intrat în casă de zeci de ori!... Bolnav de meserie. A stat în concediu medical 365 de zile. Ce problemă de sănătate avea bărbatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x