Antena Căutare

Viata in roz cu Rose Birdcage Lamp!

Ele sunt indragostite de roz. Ei stiu ca ele sunt indragostite de roz asa ca incearca sa le faca pe plac prin cadouri delicate, feminine, precum Rose Birdcage Lamp. O colivie? O lampa? Amandoua! Un decor romantic ziua si o veioza sclipitoare seara.

Rose Birdcage Lamp imbina frumosul si utilul, intr-o creatie care iti incanta privirea si te relaxeaza cu razele luminoase si umbre deosebite. Rose Birdcage Lamp este o combinatie delicata de inimioare lucrate manual, trandafirasi, panglici roz prafuite si dantele vintage, peste care danseaza umbre si raze de lumina. Lampa seara si colivie decorativa ziua, este perfecta pentru o doamna sau domnisoara, precum si pentru camera unei micute bebeluse care tocmai ce a ajuns pe lume.

O poti aseza in dormitor sa-ti lumineze gandurile si sa te incante dimineata sau in sufragerie sa inveseleasca atmosfera. Ziua ai parte de un decor superb, cu dantele vintage, inimioare lucrate manual și pangilici roz prăfuit. Seara îți transformă casa într-un loc romantic, luminat cu drag dintre inimioare. Colivia este din metal, are înălţimea de 30 de cm şi diametrul de 22cm.

Pentru mai multe detalii apasa aici.

Harta bombardamentelor din Londra din 1940... Special pentru gurmanzi: "Eau de Pizza Hut", parfumul cu aroma de... pizza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x