Antena Căutare

VIDEO! Baia Mare: "Trabant Blanos", imbracat in 51 de piei de miel

Pasiunea pentru masinile sale l-a facut pe un baimarean in varsta de 70 de ani sa isi transforme autoturismele in cele mai inedite feluri. Trabantul Oita, Trabantul Limuzina, Trabantul decapotabil Ferrari sunt doar o parte din creatiile maramureseanului Paul Havrila. Vedeta colectiei este insa de departe "Trabantul Blanos" pe care l-a acoperit in totalitate cu pielea a 58 de miei.

In urma cu 5 ani, Paul Havrila a decis ca trebuie sa isi umple timpul cu ceva, asa ca s-a apucat sa isi imbunatateasca masinile. Primul Trabant si l-a facut decapotabil. Si nu s-a zgarcit deloc: a dat 600 de euro doar pentru vopsea. Iar acesta era doar inceputul.

Pe urmatorul l-a imbracat in piele de miel. Deocamdata, baimareanul nu-si poate folosi Trabantul, oricat de mandru ar fi de el. Insa acest lucru nu-l descurajeaza. De curand, omul a inceput sa modifice un al treilea Trabant. Desi primeste deja oferte de cumparare pentru creatiile lui, batranul nici nu vrea sa auda. Tine prea mult la ele.



Captura Video VIDEO! O pisica si un bebelus, cei mai buni prieteni din lume... Oamenii fantoma: Povestea uimitoare a persoanelor fara amprente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x