Antena Căutare

VIDEO! Ce se intampla cand scapa o petrecere de sub control in Germania!

Si-a dorit o petrecere, dar a provocat un adevarat haos intr-un satuc din Germania. Un tanar de 16 ani a invitat, din greseala, 25.000 de necunoscuti de pe Facebook, la o petrecere la el acasa. 2.000 de petrecareti au raspuns prezent invitatiei. A fost nevoie de interventia fortelor de securitate pentru a pune capat chefului.

Meikel si-a dat seama de greseala destul de tarziu. A incercat sa anuleze petrecerea si a plecat chiar de-acasa impreuna cu parintii sai. Invitatii insa au venit.

2.000 de petrecareti care nici nu au parut sa observe lipsa gazdei. Lucrurile s-au complicat dupa cateva pahare de bautura. Statiile de autobuz au fost devastate si semnele de circulatie distruse, provocand pagube de peste 100.000 de euro.

Nici aparitia politistilor nu i-a linistit pe tineri. Multi nu voiau sa mai plece. A urmat o confruntare in urma careia doi petrecareti si doi politisti au fost raniti.

Autoritatile germane vor sa recupereze banii de la cel care a lansat invitatia gresita.

VIDEO! Tillman, cainele indragostit de skateboard... FOTO! Un baietel indian a intrat in Cartea Recordurilor: are 34 de degete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x