Antena Căutare

VIDEO! Culmea copierii: magazine false Apple in China!

China, tare recunoscuta pentru falisifcarile pe banda rulanta a diferitelor tipuri de gadgeturi, si nu numai, da inca o"lovitura", odata cu descoperirea a nu mai putin de 5 magazine false Apple, in orasul Kunming!

Descoperirea a fost facuta de o femeie, reprezentanta unui blog american, care a si alertat autoritatile si compania mama Apple.

Doua din cele cinci magazine au si fost inchise de autoritatile chineze, iar celelalte trei isi asteapta soarta zilele urmatoare.

Unul dintre magazine a fost considerat chiar aproape "perfect" in a imita un adevarat "Apple Store". Insa au fost remarcate cateva imperfectiuni: lipsa numelor de pe ecusoanele vanzatorilor (care chiar credeau ca lucreaza intr-un magazin oficial!), lipsa unor elemente de decor obligatorii dar si locatia in sine a magazinului, intr-o zona periferica a orasului.

Nici un magazin nu avea licenta si nu se stie deocamdata de unde proveneau gadgeturile puse in vanzare, acestea fiind veritabile, si nu falsificate.

Mai mult, pe inscriptia care figura deasupra intrarii principale se putea citi "Apple Stoer", in loc de "Apple Store". Oricum, un magazin oficial Apple nu are pe frontispiciu decat logo-ul, marul muscat, si niciodata un inscris.

2011/07/25//338205-applestoerlol.jpg

Falsele magazine vindeau iPad-uri, iPhone-uri in principal, la preturi mai mari chiar decat in alte magazine de electronice din China.

In prezent in China doar in Beijing si Shanghai exista magazine oficiale Apple.

Foto: engadget.com

VIDEO! Doi elefanti se balacesc intr-o piscina gonflabila... FOTO! Prima casatorie gay din New York, petrecere intre batrane octogenare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x