Antena Căutare

VIDEO! Evadare spectaculoasa in SUA: a scapat de catuse si a fugit din masina politiei

Un american retinut de politisti pentru detinere de droguri a demonstrat ca ar fi putut fi un bun contorsionist: a scapat de catuse si a fugit din masina politiei, desi era supravegheat de o camera video. Dupa cateva ore de cautari, individul a fost capturat, dar isprava sa a provocat un mic scandal politic la nivel local.


Apoi isi goleste buzunarele, care contineau heroina, pentru a elimina dovezile incriminatoare. In cele din urma, scapa si de catuse si dispare pe fereastra masinii, in timp ce politistii se uitau, probabil, in alta parte. Incidentul s-a produs in luna iulie iar omul a fost prins din nou doar cu ajutorul unui elicopter. Politista care trebuia sa-l pazeasca a fost suspendata, dar primarita oraselului a anulat sanctiunea.

Decizia i-a stupefiat pe consilierii locali, care au facut propria lor ancheta. Si au descoperit ca, luna trecuta, politista iertata de pedeapsa l-a prins pe sotul primaritei, baut la volan, alaturi de sotia sa. Dar, in loc de amenda, politista i-a dus pe cei doi pana acasa.

Cum s-ar spune, o iertare in schimbul alteia, numai ca, dupa ce faptele au iesit la iveala, primaritei i se cere demisia. Iar hotul contorsionist, aflat dupa gratii, se gandeste, probabil, la o noua evadare.

INEDIT! Poze private cu Adolf Hitler, in perioada 1932-1935... Pene de dinozaur, descoperite in rasina fosilizata in Canada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x