Antena Căutare

VIDEO! In jurul lumii: Cum viseaza oamenii orbi

A fi nevazator este un lucru groaznic. Probabil din aceasta cauza subiectul a fost si este in continuare unul de larg interes pentru toata lumea. Insa printre efectele secundare ale orbirii se numara si unul la care multe persoane nu se gandesc, si anume: “Cum viseaza nevazatorii?”.

Tommy Edison, un barbat orb, care are o serie de filmulete populare pe YouTube, numita "Experienta lui Tommy Edison", a facut recent un clip in care raspunde intrigantei intrebari: "Cum viseaza oamenii orbi?".

Edison povesteste ca s-a nascut orb, prin urmare nu "vede" nimic in visele lui. "Cred ca pentru ca nu am vazut niciodata nimic in viata reala, subconstientul meu nu stie cum sa procedeze. Nu pot vedea nimic in vise", explica Edison in filmulet.

"Ceea ce vreau sa zic este ca modul in care eu visez este asemanator cu felul in care decurge viata mea. Asa ca este vorba numai despre miros, sunet, gust si atingere. Doar atat. La fel cum se intampla si in realitate. Adica, daca poti vedea in viata de zi cu zi, poti vedea si in vise", a mai continuat Tommy Edison.

Pentru o persoana care a putut vedea intotdeauna, o astfel de descriere ar putea fi destul de surprinzatoare. Iar asta pentru ca majoritatea oamenilor isi amintesc imaginile si emotiile pe care le-au avut in vis, insa nu si mirosurile, sunetele, gusturile si atingerile.



Sursa: bodyodd.msnbc.msn.com

VIDEO! Cel mai inconstient tata din lume: Cade de pe skateboard cu copilul in brate... FOTO! Top 10 festivitati de Paste, adunate din toata lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x