Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

VIDEO: Lacrimile îţi curg, uşor, pe obraz! Reacţia unei mame care aude inima fiului ei mort bătând în corpul altui bărbat

Printre sutele de ştiri "bombastice" ce se scurg, zilnic, pe mai toate site-urile şi reţelele de socializare, una singură s-ar putea să nu facă "spectacol", dar să emoţioneze până şi cele mai de piatră suflete

Printre sutele de ştiri "bombastice" ce se scurg, zilnic, pe mai toate site-urile şi reţelele de socializare, una singură s-ar putea să nu facă "spectacol", dar să emoţioneze până şi cele mai de piatră suflete.

Îl chema Tim Conley şi avea 25 de ani. Mama lui, Sue, a trebuit să ia cea mai grea decizie pe care un om o are de făcut într-o viaţă. Aceea de a le da acordul medicilor să-i deconecteze fiul de la aparate şi să-l trimită într-o altă lume, departe de ea, aproape de cei Drepţi.

Şi-a plâns drama, dar şi-a acceptat destinul. Tim e Sus, dar o parte din el a rămas pe Pământ. Femeia a ales să-i doneze organele băiatului său celor care se aflau pe patul de spital, iar inima acestuia a ajuns la John Clafin.

Nu se mai văzuseră, nu ştia cum arată, nu cunoştea cum îl cheamă. S-au luat în braţe din prima clipă, iar în momentul în care femeia şi-a aşezat capul pe pieptul bărbatului şi a simţit cum inima lui Tim pompează viaţă emoţiile n-au mai putut fi stăpânite. Oricât am încerca, nu putem găsi cuvintele potrivite pentru un astfel de moment.

Recomandari